spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDuelul răniţilor!

    Duelul răniţilor!

    Pandurii şi FC Braşov se află în criză de formă şi rezultate

    Nu am câştigat niciodată în Liga 1 la Braşov, dar poate că a venit timpul să spargem gheaţa. O victorie a pandurilor sub Tîmpa ar revitaliza lucrurile la Pandurii. succesul ar fi extraordinar, dar nici egalul nu e de neglijat. „Mergem la victorie, dar dacă va fi egal e bine”, spune Eugen Pârvulescu. Trebuie spus că FC Braşov este una din echipele care pierde greu acasă, iar în situaţia în care trupa lui Sorin Cârţu este în criză de rezultate gazdele vor dori să ne răpună. Dar şi gorjenii au foame de victorii după ce în ultimele patru partide nu au mai cunoscut gustul dulce al victoriei. „Braşovul este o echipă bună acasă, dificilă, vin şi ei după un eşec usturător la CFR, iar în faţa suporterilor vor să spele din ruşinea de la Cluj. Noi venim după un egal cu Severin, înfrângere pentru mine. Stările de spirit sunt puţin asemănătoare şi fiecare din cele două echipe vor dori să puncteze”, a comentat Petre Grigoraş.

    Grig-Sorinaccio, ce duel!

    În afara meciului dintre cele două echipe, pe margine va fi un alt duel, unul între cei doi antrenori. Două stiluri diferite, Cârţu cu autobaza şi Grigoraş cu fotbalul ofensiv. Care va fi mai bun rămâne de văzut, însă în duelurile directe Sorinaccio e în avantaj. „Nu ştiu care e bilanţul întâlnirilor mele directe cu Cârţu. Nu fac statistici d-astea. Cred că are un scor pozitiv în întâlnirile cu mine. A antrenat echipe bune, a antrenat CFR-ul, Steaua, Rapid, Craiova… Chiar nu ştiu, dar nu mă gândesc la lucrul acesta şi nu fac un scop în sine să bat antrenori. Eu îl respect foarte mult pe domnul Cârţu ca şi antrenor, ca şi om. Chiar nu-mi permit să vorbesc”, a punctat Grig. Cei doi antrenori sunt născuţi cam în aceeaşi perioadă, Cârţu îşi serbează ziua luni, iar Grig săptămâna viitoare. „E ziua lui?… E şi ziua mea pe 15, aşa că e ziua la amândoi. Putem să suflăm şi în lumânări, dar depinde unde sunt lumânările, pe tort sau în altă parte… O să vedem. Dar, deocamdată nu ne gândim la zilele noastre, ne gândim doar la meci, celelalte zile le sărbătorim într-un fel sau altul”, a mai spus Grig.

    „Ne revenim”

    Petre Grigoraş a avut de lucru în ultimul timp. „Am avut o săptămână neagră, factorul psihologic e determinant. Dorinţă este, ultimele rezultate ne-au tras înapoi. Avem nevoie de un rezultat favorabil să ieşim din impas. Băieţii vor face tot posibilul să câştigăm la Braşov, chiar dacă istoria meciurilor de la Braşov ne sunt defavorabile, dar să sperăm că aşa cum am spart gheaţa la Vaslui şi Mediaş, echipe unde nu reuşisem să luăm puncte, de ce nu încercăm şi sper să reuşim şi la Braşov. Era important să am o discuţie cu băieţii, să văd anumite motive care au dus la o scădere în joc şi rezultate. Era nevoie de discuţia asta, poate trebuia să aibă loc mai demult, dar e bine şi acum. Până la urmă să fim realişti, suntem pe locul 2-3, avem 27 puncte avem plus şase la adevăr. Am pierdut nişte oportunităţi, dar avem echipă tânără şi fără experienţă”, a mai declarat Grig. În încheiere, Grigoraş spune că echipa lui va juca bine la Braşov. „Echipa va arăta mult mai bine la meciul de la Braşov. Dacă nu am nici această speranţă… Să avem încredere, nu poate fi viaţa atât de neagră permanent. Acum am convingerea că ne vom mobiliza pentru jocul de la Braşov şi sigur ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv. Ne-am bucurat că a pierdut Vaslui, că nu a câştigat petrolul şi Doamne-Doamne ne-a dat şi nouă în cap. nu vreau să mă gândesc la alte meciuri. Dacă avem continuitate în rezultate, e imposibil să nu prindem un loc fruntaş, nu trebuie să ne gândim ce fac alţii”, a încheiat Grigoraş.

    „Şi Braşovul traversează o perioadă dificilă, vin după rezultate nefavorabile. Vom avea o partidă dificilă. Este o partidă echilibrată, e posibil orice. Noi vrem victoria, dar un e un meci de 1X2”, Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: