spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDupă instalarea noului antrenor, asociaţii de la Pandurii reiau discuţiile cu Ministerul...

    După instalarea noului antrenor, asociaţii de la Pandurii reiau discuţiile cu Ministerul Energiei pentru continuarea finanţării

    După numirea lui Petre Grigoraş ca antrenor la Pandurii Târgu-Jiu, asociaţii clubului încearcă din răsputeri să facă rost de bani pentru ca echipa să poată rezista în noul sezon, dar şi în Cupele Europene. Florin Cârciumaru, reprezentantul primăriei Târgu-Jiu în AGA Clubului Pandurii, susţine că, prin revenirea lui Grigoraş la Târgu-Jiu, banca tehnică este asigurată, însă nu şi latura financiară. Cârciumaru speră în acordarea sprijinului financiar tot de la Complexului Energetic Oltenia, chiar dacă şi situaţia companiei este destul de incertă.

    pandurii-lot

    Primarul Florin Cârciumaru a anunţat că, alături de ceilalţi asociaţi, va încerca să explice ministrului Energiei şi Consiliului de Supraveghere din CEO că Pandurii Târgu-Jiu are nevoie de reluarea finanţării. Asociaţii clubului de fotbal nu cer o anume sumă de bani cu care CEO să contribuie la Pandurii în calitatea de membru fondator, ci solicită un sprijin financiar minim. „Din punct de vedere administrativ putem spune că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, prin numirea lui Grigoraş ca antrenor. În sensul că la ora actuală, echipa are antrenor principal, are un staff tehnic, are conducere administrativă şi în perioada următoare preşedintele clubului se va ocupa şi de completarea lotului. Din acest punct de vedere suntem pe un drum bun. Urmează ca şi partea financiară să o rezolvăm. Trebuie să insistăm să discutăm cu actuala conducere a Complexului, dar, mai mult, trebuie să discutăm la nivel de ministru, de Consiliu de Supraveghere pentru că lucrurile acolo sunt stopate în ceea ce priveşte finanţarea activităţii sportive din Gorj”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul Târgu-Jiului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: