spot_img
7.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"E dureros că nu mai câştigăm"

    „E dureros că nu mai câştigăm”

    Vicecampioana României în exerciţiu, Pandurii Târgu-Jiu are probleme reale în meciurile de pe teren propriu, în ultimele patru jocuri obţinând o singură remiză. „Suntem în criză, jucăm greoi acasă, nu găsim soluţii”, spune preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta trage şi un semnal de alarmă. „Trebuie să găsim rapid soluţii pentru că etapele trec”, spune acelaşi oficial lăsând să se înţeleagă faptul că şi obiectivul poate fi ratat.

    „Ne pare rău”

    Din păcate, Pandurii traversează o perioadă mai puţin bună din punct de vedere al rezultatelor. „Suntem foarte supăraţi şi ne întrebăm ce se întâmplă cu echipa noastră. Trebuie să ne revenim cât mai repede, avem nevoie de victorii, avem nevoie de victorie acasă pentru a se descătuşa şi băieţii”, spune Eugen Pârvulescu. Acesta spune că în meciul cu CFR Cluj diferenţa a fost făcută şi de ghinion. „Nu ştiu dacă am fi meritat să pierdem, nu cred, dar dacă Giusti ar fi marcat la acea ocazie mare sunt convins că altfel ar fi stat lucrurile acum. Sunt şi eu îngrijorat de rezultatele de pe teren propriu, de jocul echipei, însă am în continuare încredere în antrenori şi jucători. Ne pare şi nouă rău de aceste evoluţii. Pentru toată lumea este dureros, şi inexplicabil de ce nu câştigăm acasă”, a mai punctat Pârvulescu. Oficialul gorjenilor merge mai departe şi spune că jucătorii sunt aproape cu banii la zi. „Jucătorii nu se pot plânge, au toate condiţiile, suntem cu banii aproape la zi, au luat banii şi pe luna ianuarie, iar în funcţie de randamentul lor vom da banii şi pe februarie. Dacă nu câştigăm la Mediaş mai stăm şi noi să dăm salarii la 90 de zile. Dar nu asta e o soluţie”, a mai adăugat Pârvulescu.

    Credit pentru Pustai

    Deocamdată, cel puţin până la meciul cu Gaz metan Mediaş, antrenorul Cristi Pustai are credit din partea conducerii. „Cristi Pustai este antrenorul nostru deocamdată. El a avut rezultate excelente la Târgu-Jiu. Problema este a noastră, a tuturor, a conducerii, a antrenorului şi a jucătorilor, că nu reuşim să facem un joc frumos să mulţumim publicul. Până la urmă cred că toţi avem o parte de vină şi vom încerca să vedem ce vom face în continuare că în ritmul nu cred că e ok”, a comentat Mihai Prunariu, preşedintele Consiliului de Administraţie al pandurilor. Şui Eugen Pârvulescu este de partea antrenorului. „Spectatorii au strigat la final, i-am auzit scandând demisia după golul lui CFR. Au dreptul să o facă, nu ştiu dacă au uitat atât de repede ce a făcut Cristi Pustai. E normal. Cristi a venit după Petre Grigoraş care a fost foarte iubit, dar Pustai a făcut performanţă la Târgu-Jiu. O performanţă istorică, greu de mai realizat. Şi Petre Grigoraş a pus umărul, a lăsat echipa pe locul 3”, a mai punctat preşedintele executiv.

    „Jocul echipei nu este unul strălucit şi lucrul acesta ne îngrijorează pe toţi. Am făcut un joc prost cu CFR, dar cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Acum, dacă făceam egal la Dinamo şi egal cu CFR, făceam doar două puncte, aşa Dumnezeu ne-a ajutat să luam trei puncte cu Dinamo, dar am pierdut în ultimele minute cu CFR Cluj”, Mihai Prunariu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: