spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDurii vor să salveze Pandurii!

    Durii vor să salveze Pandurii!

    Abonamentele au căutare, fiecare cumpără cât îl ţine buzunarul

    Iniţiativa celor din galeria Durii de a fi puse în vânzare abonamente cu scop caritabil pentru a ajuta clubul din punct de vedere financiar prinde din ce în ce mai mult în rândul oamenilor de rând. Şi nu doar pensionarii sau oamenii cu venituri mici au răspuns pozitiv acestei iniţiative, ci şi unii oameni cu greutate. Astfel, din ce în ce mai mulţi oameni au anunţat că îşi vor cumpăra abonamente, ba unii chiar şi le-au procurat aşa cum este cazul avocatului Gigi Pecingină care a achiziţionat două astfel de abonamente. Programul de vânzare al abonamentelor continuă, aşa că este de urmărit cine va fi lângă echipă. Totuşi, fără a dori să rupem aripile celor care sunt entuziasmaţi de acest proiect, nu doar vânzarea unor abonamente va fi salvarea clubului, ci găsirea unui sponsor care să aducă aproape un milion de euro la club.

    sport-02-21

    Ajută fiecare cu ce poate

    Şeful Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a anunţat că intenţionează şi el să-şi achiziţioneze un astfel de abonament. „E binevenită orice acţiune ca să aduci fonduri. Să reuşeşti să plăteşti salarii, să plăteşti datorii la buget. Încercăm. Trebuie găsită soluţia legală pentru a fi menţinut clubul în Liga 1. O să cumpăr şi eu abonament. Un suporter adevărat trebuie să aibă bilet sau abonament pentru a intra la meciuri. Şi noi cei din administraţie, cei care iubim fotbalul o să ne cumpărăm abonamente”, a declarat Cosmin Popescu.

    Răducan cumpără 10 abonamente

    Aceste abonamente pot fi procurate de la sediul clubului din strada Victoriei în fiecare zi. Unul dintre cei care a anunţat că îşi va procura abonament este şi Narcis Răducan, un conducător care a avut nevoie de imboldul fanilor pentru a da drumul acestui proiect. „Este o initiațivă importantă și demnă de tot respectul. Suporterii care au reacție dovedesc forță și vă promit că inclusiv noi ne vom alătura campaniei. Eu voi cumpăra 10 abonamente pe care le voi dona altor fani ai echipei. Sper ca exemplu meu să fie urmat și sunt convins că și Petre Grigoraș va face același lucru. Un club cu un asemenea spirit nu are voie să dispară”, a declarat Narcis Răducan în gsp.

    Au nevoie de mulţi bani

    Problema pandurilor este că acest ajutor venit din partea fanilor nu este de ajuns pentru a fi rezolvate toate problemele de la echipă. Sunt multe procese pierdute, bani mulţi de dat către foştii jucători ai pandurilor, dar şi plata contribuţiilor la bugetul de stat. Demnă de lăudat, iniţiativa fanilor nu este de ajuns pentru că este greu de crezut că se vor da peste 15 mii de abonamente astfel încât şi suma rezultată să fie una importantă şi utilă clubului. Poate mai de ajutor ar fi ca Răducan să accepte şi el să-şi reducă salariul cu 30%, atât cu cât s-a lăudat că a făcut reduceri al fondului de salariu. Însă cât de legat de club să fie Răducan pentru a face asta!? Oricum, nici reducerea salariului şi tăierea tuturor bonusurilor pe care Răducan le are în contract nu pot salva acum Pandurii. Trebuie găsită rapid o soluţie, găsiţi bani pentru ca activitatea fotbalistică să continue la Târgu-Jiu. Însă musai de pe alte considerente, alte coordonate şi alt nivel salarial. Dacă e criză, păi criză să fie la toţi…

    PREȚURILE ABONAMENTELOR
    – 150 lei – tribuna I
    – 100 lei – tribuna II
    – 50 lei – peluză

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: