spot_img
13.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"E greu de intrat în primele 10, dar putem intra"

    „E greu de intrat în primele 10, dar putem intra”

    Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu se gândeşte deja la viitorul sezon. Ba mai mult, oficialul oltenilor vrea ca în aceste zile să rezolve transferul lui Paul Batin de la CFR Cluj. „Am să merg la Cluj şi sper să rezolv problema transferului lui Batin. Luni, cei de la CFR Cluj vor avea reunirea lotului şi sper să înţeleagă şi doleanţa jucătorului, care vrea să vină la Pandurii. Dacă nu va fi lăsat să vină, el este hotărât să rămână la Cluj, iar la ce achiziţii au făcut nu cred că le convine să-l păstreze”, a comentat Pârvulescu. Şi dacă gorjenii îl vor lua pe jucător, atunci lui Petre Grigoraş nu-i rămâne decât să muncească alături de jucători şi să facă ceea ce şi-au propus: să termine cât mai departe de locurile retrogradabile.

    Planul de bătaie

    Cei de la Pandurii sunt mulţumiţi că nu au vândut până acum din jucătorii de bază. „Sunt sigur că în acest sezon vom reuşi să facem o figură frumoasă în Liga I mai ales că, în proporţie de 99% vom reuşi şi ceea ce ne-am propus, adică să ne păstrăm lotul de jucători”, a declarat Pârvulescu. Acesta merge mai departe şi oferă argumentul pentru care echipa lui are şanse să urce în clasament. „Eu cred că acum, după ce a trecut un an peste aceşti jucători tineri, ţinându-i în continuare împreună, chiar şi încă un an după acest sezon, vom reuşi să facem performanţe la Târgu-Jiu”, a afirmat Pârvulescu.

    În acest sezon obiectivul va fi clasarea în locurile 1-10. „Nu ne mai gândim la evitarea retrogradării. Vrem să terminăm în primele zece locuri, deşi va fi greu de pătruns acolo. Avem obiective mai îndrăzneţe şi ştim că e greu de intrat în top 10, însă o putem face. Echipele s-au întărit, mulţi visează să ajungă pe locuri de cupă europeană, aşa că va fi un campionat foarte disputat”, a mai declarat Pârvulescu.

    Laude lui Grig

    Oferta propusă lui Grigoraş de către Gigi Becali pentru a veni la Steaua a fost comentată de Pâvulescu. „În ceea ce-l priveşte pe Grigoraş, n-am avut nicio emoţie că-l vom pierde. Vreau să spun că, pentru el m-aş fi bucurat enorm pentru că merită o astfel de provocare la un club mare. La echipele pe la care a trecut, Grig a reuşit să imprime acel stil al Stelei. Nu vorbesc de stilul actual, ci de cel care a făcut celebră Steaua, un joc rapid, de pase, spectaculos şi eficient”, a încheiat Pârvulescu.

    Pe 15 e reunirea

    Jucătorii de la Pandurii se află în ultimele zile de vacanţă. La mijlocul săptămânii viitoare, Grigoraş va striga catalogul în vestiar, miercuri 15 iunie de la ora 15.00 fiind programat primul antrenament pentru sezonul 2011-2012. „Trebuie să mai profităm cât putem de timpul liber şi să stăm cât mai mult alături de familie. Vine o perioadă în care o să mai vorbim cu cei de acasă doar la telefon pentru că sunt cantonamentele şi apoi vin etapele de campionat, iar totul se va petrece într-un timp scurt şi nu mai e timp de stat”, a declarat şi Grigoraş. Tehnicianul va veni la Târgu-Jiu în cursul zilei de marţi, 14 iunie, iar de-a doua zi îşi va intra în pâine.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: