spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Echipa va arăta bine"

    „Echipa va arăta bine”

    Tot Grigoraş spune: „Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători”

    Fosta vicecampioană a României, Pandurii Târgu-Jiu se află în plin cantonament la Sibiu, însă gândurile antrenorului zboară spre debutul sezonului. Pentru că viitorul sezon se anunţă a fi unul foarte greu cu şase echipe care vor retrograda la final, Grig vrea întăriri la echipă. Mai mult, când vine vorba despre plecări, tehnicianul susţine că doar dacă oferta venită pe adresa vreunui jucător va fi mai mult decât tentantă se va da acceptul transferului. Oricum, gorjenii aşteaptă în perioada următoare întăriri la echipă, transferuri cu greutate care să crească valoarea lotului.

    Nu pleacă nimeni

    Deşi există discuţii în presă vizavi de plecarea lui Paul Anton de la Pandurii la Steaua, antrenorul Petre Grigoraş nu vrea să audă de un astfel de transfer. „De la noi nu va pleca nimeni, decât dacă va veni vreo ofertă care să ne dea peste cap, să înceapă Jiul să curgă invers”, spune Grigoraş.
    În aceste condiţii, niciunul din jucătorii de bază ai pandurilor nu va fi lăsat să plece în altă parte, şi asta pentru că echipa s-ar slăbi mult prin cedarea vreunui jucător de bază. „Nu există nicio ofertă concretă pentru vreun jucător”, spune Mihai Prunariu, preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii referindu-se la capitolul plecări.

    Încercări de întărire

    Oficialii de la Pandurii speră ca în perioada care va veni, pe lângă păstrarea actualului lot să se încerce întărirea echipei. „Noi suntem momentan în cantonament cu echipa. Dar încercăm sa completăm lotul, suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Nu am intrat în panică, sunt convins că echipa va arăta bine în noul sezon. Aşteptăm ca în următoarele zile să încheiem discuţiile cu 2-3 jucători, astfel încât în momentul plecării spre Austria în cel de-al doilea cantonament al verii să avem lotul complet”, a mai spus Grigoraş.

    Olandezul a refuzat

    Pe lista pandurilor s-a aflat şi un atacant olandez de la Volendam, echipă de liga secundă. Este vorba de Robert Muhren, atacant care a marcat 25 de goluri în 34 etape în sezonul trecut şi care a intrat în atenţia pandurilor. Însă, afacerea nu s-a perfectat din două motive, primul fiind legat de dorinţa jucătorului care a refuzat să vină în România preferând să joace tot în Olanda, iar în al doilea rând datorită preţului cerut de echipa olandeză care mai avea un singur sezon contract cu atacantul. „Olandezul a refuzat să vină, i-a fost făcută o ofertă mai mult decât generoasă. Dar a preferat să se orienteze spre altă direcţie, aşa că ne-a refuzat. Ar fi fost o lovitură bună pentru noi”, a declarat Grigoraş.

    Brazilieni la teste

    În acest moment, în cantonamentul de la Sibiu, Grigoraş are la teste doi jucători brazilieni. „E vorba de un atacant central şi un atacant lateral stânga. Îi urmărim şi ne vom decide”, a mai spus Grigoraş. Cei doi brazilieni vor fi testaţi în meciurile amicale din această săptămână cu Gaz Metan Mediaş şi ASA Târgu Mureş.

    Răduţ la Pandurii

    Gorjenii au reuşit să bată palma pentru un jucător. Chiar dacă nu s-au semnat actele, Mihai Răduţ e aproape de a reveni la Pandurii. „Ne-am înţeles cu Steaua pentru transferul lui Mihai Răduţ. Nu vom da nici un ban pe jucător, o să fie deţinut de noi în coproprietate cu Steaua. Sperăm să ne înţelegem şi cu Răduţ şi să accepte condiţiile noastre”, a declarat ieri Mihai Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: