spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa arată că există perspective, spune Grigoraş

    Echipa arată că există perspective, spune Grigoraş

    Pandurii se află în cantonament în Slovenia, un stagiu de pregătire util şi pe care gorjenii aproape l-au terminat, însă nu în efectiv complet. Sâmbătă se va încheia acest cantonament pe care echipa l-a început fără un antrenor principal, dar îl termină cu un nou staff tehnic condus de Petre Grigoraş. Preluând lucrurile din mers, antrenorii care s-au ocupat de pregătirea echipei se declară mulţumiţi de randamentul jucătorilor, aşa că sunt şanse ca târgujienii să arate bine şi în partidele care contează. „Sunt mulţumit. Jucătorii sunt profesionişti total”, spune Grig. O concluzie de bun augur…

    sport-01-7

    „Nu ne putem grăbi…”

    Grigoraş este mulţumit de randamentul jucătorilor în stagiul din Slovenia. „Cantonamentul merge foarte bine chiar dacă nu suntem în efectiv complet. Nu am completat lotul aşa cum ne doream, însă asta este situaţia”, spune Grig. Acesta susţine că echipa sa nu s-a grăbit să facă mutări. „Adevărul este că nici nu ne putem grăbi foarte mult, situaţia ne face să nu apelăm la experimente, să avem grijă pe cine luăm ca să se adapteze rapid şi să ne ajute. Am urmărit cu Narcis mai mulţi jucători. La unii s-au făcut oferte, aşteptăm răspunsuri. Unii au declinat oferta noastră, alţii mai analizează. Sper ca până spre finalul săptămânii să concretizăm 2-3 mutări”, a declarat Grigoraş.

    Cer linişte financiară

    Târgujienii muncesc şi au muncit în cantonamentul din Slovenia. „Băieţii se pregătesc foarte bine”, spune Grig. Tehnicianul îşi felicită elevii pentru munca depusă. „Este situaţia care este, dar pot spune fără să mă înşel că totul decurge bine. Jos pălăria pentru modul cum aceşti băieţi abordează atât antrenamentele cât şi jocurile. Profesionişti total”, este o altă concluzie trasă de antrenorul oltenilor. Totuşi, pentru ca lucrurile să meargă bine în continuare este nevoie ca în perioada următoare finanţatorii trebuie să rezolve partea de bani la echipă. „Ar fi păcat ca lucrurile să nu se îndrepte ca să punem echipa pe un făgaş normal”, a mai punctat Grigoraş.

    Miza pe tineri

    Promovarea tinerilor de la echipa a doua este iarăşi un aspect important în echipa olteană. Grig nu este foarte încântat de saltul unora în ultimii ani de zile, însă aşteaptă în continuare ca tinerii să facă cu adevărat pasul spre performanţă. „Echipa arată că există perspective. Sunt şi tineri, ştiţi că eu am promovat mulţi de-a lungul timpului. Acum depinde şi de ei ca o încercare de promovare să fie continuată cu o reuşită pentru că este nevoie de dorinţă, sacrificiu şi ambiţie şi din partea lor”, a mai punctat Grigoraş care mai spune că „la unii nu se vede o creştere deosebită, alţii au făcut un pas în faţă, Piţian, Trifu sau Pîrcălabu”.

    Nu-s pregătiţi 100%

    Tehnicianul pandurilor spune că echipa sa arată bine dintr-un anumit punct de vedere. „Am tras tare, dar nu suntem 100% pregătiţi, dar momentul la care suntem am dovedit, ambiţie, determinare, potenţă”, spune Grig. În plus, acesta spune că s-a tras tare în acest stagiu. „Au fost zile mai încărcate, zile cu antrenamente tari. Vineri o să avem un ultim joc amical cu Volyn Lutsk, iar de marţi suntem la Târgu-Jiu”, a punctat Grig.

    Telenovela Hora, continuă

    S-a vorbit mult despre plecarea lui UIoan Hora de la Pandurii, însă până acum nu s-a concretizat nimic. „Hora aşteaptă ofertă, benefică şi pentru el şi pentru noi. Este profesionist, se pregăteşte, îşi face datoria. A fost golgheterul României, îşi doreşte un transfer. Şi noi am vrea să plece să mai încasăm nişte bani pentru a linişti apele. Vedem care variantă va fi mai benefică pentru ambele părţi”, a mai comentat Petre Grigoraş vizavi de subiectul cel mai discutat al verii legat de plecarea lui Hora la o altă echipă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: