spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut pe teren propriu. Nu...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut pe teren propriu. Nu a cunoscut victoria în campionat

    CSM Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă 26 noiembrie, meciul disputat pe teren propriu, scor 60-80, împotriva echipei FC Argeş Piteşti. Meciul a contat pentru etapa a-7-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin.

    Echipa gorjeană se afundă în subsolul clasamentului și va avea o misiune dificilă pentru a evita retrogradarea.
    FV Argeș Pitești s-a dovedit a fi o nucă greu de spart în acest meci. Baschetbaliștii coordonaţi de Claudiu Alionescu şi Porter Troupe nu au nicio victorie în campionat. Meciul din Sala Sporturilor a consemnat şi debutul în faţa propriilor suporteri a baschetbalistului grec Thomas Kottas.
    Baschetbalistul grec a făcut parte, de altfel, din primul ”5” trimis în teren, alături de Octavian Ilie, Bogdan Penciu, Dylan Frye şi Porter Troupe. Echipa oaspete a reușit să se impună în toate cele patru sferturi.

    „Am avut foarte multe mingi pierdute“

    Cel mai bun om al gorjenilor a fost Xavier Cannefax, cu 17 puncte marcate, care a mai strâns 5 recuperări şi 4 asisturi, o mare parte din pasele decisive ale gorjenilor în acest meci. La debutul său în faţa propriilor suporteri, baschetbalistul grec Thomas Kottas a totalizat 9 puncte şi 4 recuperări. Căpitanul Porter Troupe a strâns 8 puncte şi două recuperări. Andriy Agafonov a terminat meciul cu 7 puncte şi 6 recuperări.
    „Am avut foarte multe mingi pierdute, dar şi foarte puţine asisturi. Jumătate din punctele echipei din Piteşti au venit pe greşelile noastre și aici s-a făcut diferența”, a declarat la finalul meciului directorul tehnic al formației gorjene, Claudiu Alionescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: