spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, încă un meci de pregătire pierdut

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, încă un meci de pregătire pierdut

    Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu au disputat sâmbătă, 17 septembrie, cel de al doilea meci amical de pe teren propriu din presezon. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu s-a confruntat tot cu CSM Galaţi, echipă cu care au jucat şi vineri seara. Echipa din Galaţi s-a impus şi în meciul de sâmbătă seara, scor 82-71. Juniorii Alexandru Mitu şi Flavius Toropu au debutat la echipa de seniori a CSM Târgu Jiu.

    Baschetbaliştii grupării gorjene au început mai bine meciul doi de verificare şi la capătul primelor 10 minute de joc, după un prim act în care cele două echipe au alternat la conducere, echipa lui Claudiu Alionescu avea un avans de o posesie pe tabelă, scor 15-13.

    Actul doi a fost unul extrem de spectaculos, gustat din plin de publicul spectator prezent în Sala Sporturilor. A fost un sfert doi în care cele două echipe au jucat mai mult pe faza de atac, au lăsat garda jos în apărare, aspect rezultat din numărul mare de puncte înscrise. Ceva mai inspiraţi însă sub panou au fost gălăţenii, care s-au impus în actul doi cu 30-21. Astfel, la pauza mare, CSM Galaţi avea +7 pe tabelă, scor 43-36.

    Diferența s-a menținut și în ultimele două sferturi, cu toate că în ultima repriză CSM Târgu Jiu a reușit să se apropie la numai un singur punct.

    Americanul Dylan Frye, cel mai bun marcator

    Americanul Dylan Frye a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 18 puncte marcate, fiind urmat Shamiel Stevenson cu 15p şi Tyler Creammer, cu 10 puncte. Căpitanul Porter Troupe nu a jucat în acest meci, fiind uşor accidentat după partida de vineri. El a luat loc pe banca tehnică a echipei.

    Claudiu Alionescu a declarat la finalul meciului că a fost mulţumit de atitudinea elevilor săi din acest meci, dar, din păcate, mingile pierdute au făcut diferenţa. Alionescu speră să remedieze în cel mai scurt timp problemele sesizate pe parcursul celor două meciuri de verificare din Sala Sporturilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: