spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă de Dinamo București. Meciul s-a...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă de Dinamo București. Meciul s-a decis în ultima repriză

    CSM Târgu Jiu a pierdut partida disputată împotriva echipei Dinamo București, după ce s-a aflat aproape tot timpul la conducerea partidei, însă echipa gorjeană a făcut un ultim sfert a fost catastrofal. Formația gazdă s-a impus cu 94-91. CSM Târgu Jiu nu a reușit să câștige până acum nicio partidă în Liga Națională de Baschet.

    Echipa gorjeană a început bine meciul, dar imediat echipa gazdă a revenit și a reușit să încheie în avantaj primul sfert, scor 24-18.

    În actul secund, Stefan Glogovac a reușit 7 puncte consecutive, după care a ieșit la rampă Malik Morgan, care a înscris două aruncări de la mare distanță şi Dinamo a fost egalată, 40-40. CSM Târgu Jiu a intrat la cabine cu un punct avans, 45-44.

    Dinamo a întors rezultatul în ultima repriză

    În repriza a treia, baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au continuat jocul bun și au majorat diferența pe tabela de marcaj  înaintea ultimului act, cu 71-66, după ce condusese și la 8 puncte diferență.

    Dinamo a început însă în forţă ultimul act şi a reușit să întoarcă scorul pe tabelă, 82-71, după ce CSM Târgu Jiu nu a reușit să mai puncteze. Speranțele baschetbaliștilor de la CSM Târgu Jiu au fost readuse de aruncările de 3 puncte ale lui Alex Berca și Malik Morgan. Dinamo a reușit să finalizeze atacurile cu puncte și să păstreze o diferență față de echipa vizitatoare. Malik Morgan a reușit o aruncare de 3p, dar prea târziu pentru ca CSM să obțină un rezultat pozitiv.

    Porter Troupe a fost cel mai bun om al gorjenilor cu 23 de puncte marcate, două recuperări şi trei pase decisive, urmat de Malik Morgan cu 20 de puncte, jucătorul care a venit de curând la CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: