spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă în primul meci din anul...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă în primul meci din anul 2022

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci al anului disputat în Sala Olimpia, contra CSM Baschet Petrolul Ploieşti. Gazdele s-au impus cu 94-88.

    Căpitanul gorjenilor, Porter Troupe, a înscris 23 de puncte şi a fost cel mai bun om al meciului.

    CSM Târgu Jiu a început meciul din Sala Olimpia cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Malik Morgan şi Mihai Bădiţa.

    Echipa gazdă a început bine meciul şi a condus cu 4-0 pe tabelă, dar CSM Târgu Jiu a revenit în joc și chiar să preia conducerea. Jocul a fost echilibrat, iar scorul primei reprize a fost 19-19.

    CSM Târgu Jiu preia conducerea la începutul primei reprize cu o aruncare din afara semicercului reușită de Octavian Ilie. Jocul a fost în continuare echilibrat, dar echipa gazdă a reușit să treacă la conducerea meciului în ultima parte a reprizei, care s-a încheiat cu 41-34 în favoarea formației ploieștene.

     

    Defensiva, punctul slab al CSM Târgu Jiu

     

    CSM Baschet Petrolul Ploieşti începe mai bine sfertul 3 și reușește să se desprindă la 10 puncte, scor 44-34. Echipa noastră reușește să se apropie la 3 puncte, 48-45, însă formația din Ploiești nu cedează inițiativa.

    Până la urmă, CSM Târgu Jiu reușește să se impună în această repriză cu 27-25 în sfertul trei, dar ploieştenii intră în decisiv cu 66-61.

    CSM Târgu Jiu începe timorat ultima repriză, astfel că formația gazdă reușește să se desprindă. Defensiva a fost punctul slab al formației noastre, iar acest lucru a făcut ca CSM Baschet Petrolul Ploieşti să ajungă chiar la o diferență de 17 puncte. Formația noastră a recuperat din diferență pe finalul meciului, iar coşul din ultima secundă a meciului marcat de Porter Troupe a avut darul de a stabili scorul final al confruntării şi de a face din căpitanul gorjenilor cel mai bun om de pe teren, cu 23 de puncte marcate.

     

    Jordanco Davitkov: „Diferența s-a făcut la mingile pierdute“

     

    Antrenorul CSM Târgu Jiu, Jordanco Davitkov, a precizat că diferența s-a făcut la greșelile din apărare: „Am pierdut acest meci pe tranziție defensivă. După mingile noastre, unele pierdute foarte uşor, ploieştenii au înscris foarte ușor pe contraatac. Am pierdut câteva mingi consecutive pe finalul sfertului 2, unde cei de la Ploieşti și-au creat o diferență. După pauză am încercat să revenim, dar de fiecare dată când reduceam din diferenţă, gazdele ne taxau, din nou, pe contraatac și pe greșelile noastre. Am avut și ceva probleme să suplinim absenţa lui Nicoară, dar diferența s-a făcut la mingile pierdute și punctele ușoare primite pe contraatac. Sper să remediem din aceste probleme în următoarele zile pentru că ne aşteaptă un alt meci, foarte important, la finalul săptămânii, cu Constanţa”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: