spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă la Pitești

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă la Pitești

    Seria celor patru victorii consecutive obținute de echipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost întreruptă de FC Argeş Piteşti. Meciul, disputat duminică, în deplasare, s-a încheiat cu scorul 82-67.

    CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorii jucătători: Porter Troupe, Brandon Sly, Kevin Allen, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie. Echipa din Târgu Jiu a a avut un start ezitant, fiind condusă cu 7-2, după care a revenit și a reușit să încheie prima repriză în avantaj. scor 19-13.

    Gazdele au început însă în forţă sfertul 2 cu un run de 10-0. Gazdele se desprind la 10 puncte pe tabelă, scor 37-27 şi 39-29, dar CSM Târgu Jiui revine pe finalul reprizei a doua, care se încheie cu scorul 41-37.

    După pauză, jocul a fost echilibrat, ambele echipe trecându-și puncte în cont. Echipa gazdă a terminat totuși în avantaj sfertul trei și a reușit să se distanțeze pe tabelă, scor 61-52.

    CSM Târgu Jiu încearcă să revină în meci și reușește să se apropie la șase puncte. Echipa argeșeană gestionează mult mai bine finalul meciului și reușește să se desprindă categoric. Ultimele puncte din meci îi aparţin lui Brandon Sly.

     

    Doar două aruncări de 3 puncte reușite

     

    Cel mai bun om al gorjenilor a fost Brandon Sly cu 26 de puncte marcate, 2 recuperări şi o pasă decisivă. Evoluţii bune au avut şi Ahmed Bashir cu 12 puncte reuşite şi Porter Troupe cu 4 recuperări, 2 asisturi şi 9 puncte,

    Antrenorul echipei CSM Târgu Jiu, Jordanco Davitkov, a explicat că înfrângerea a fost determinată de ratările aruncărilor de 3 puncte, dar și de loviturile libere ratate: „Am jucat 25 de minute un baschet bun, dar gruparea din Pitești este o echipă mult mai experimentată, care a reușit să câștige destul de lejer ultima parte. Noi suntem o echipă care ne bazăm foarte mult pe aruncarea de 3 puncte, iar astăzi, din păcate, am avut un procentaj dezastruos, 2 din 20. Dacă mai adăugăm și cele 7 libere ratate este greu de crezut că, în momentul în care ai aşa procentaje poţi câștiga pe terenul celor din Pitești. Știam că Pitești este o echipă de calibru, cu un buget pe măsură, dar 25 de minute am prestat un baschet bun, însă valoarea individuală și câteva aruncări ale lor de afară, în momente cheie, au făcut diferența”.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: