spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu își prezintă lotul

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu își prezintă lotul

    CSM Târgu își va prezenta lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2022-2023 din Liga Națională Masculină de Baschet. Evenimentul va avea loc vineri, 16 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, când echipa va juca un meci amical împotriva formației CSM Galați.

    Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu revine pe parchetul Sălii Sporturilor, într-o nouă formulă. „După campania de transferuri din această vară, suporterii gorjeni au posibilitatea să-i vadă la lucru pe componenții echipei pregătite de Claudiu Alionescu. Unii dintre componenții echipei sunt deja foarte cunoscuți, pentru că ei sunt la Târgu Jiu de la începutul proiectului baschetbalistic, alții au venit pe parcurs, iar alții au semnat cu gruparea gorjeană în această vară. Acum toți s-au reunit sub comanda lui Claudiu Alionescu și atacă noua stagiune din baschetul românesc“, au transmis reprezentanții clubului.

    „Sunt convins că vom vedea același public primitor și efervescent“

    Baschetbaliștii lui Claudiu Alionescu au început seria meciurilor de pregătire la Pitești, în cadrul Memorialului „Gheorghe Ziguli”, acolo unde CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu echipa gazdă, organizatoarea turneului, FC Argeș Pitești. Echipa argeșeană s-a impus cu 87-63. CSM Târgu Jiu ar fi trebuit să joace în meciul doi al memorialului piteștean, cu Steaua București, însă gruparea bucureșteană a abandonat turneul.

    Pe lângă meciul de vineri, 16 septembrie, oficialii celor două echipe au stabilit și o a doua partidă de verificare. Cea de a doua confruntare dintre CSM Târgu Jiu și CSM Galați se va disputa sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 17.00.

    Pentru antrenorul Claudiu Alionescu, dubla amicală cu echipa gălățeană, reprezintă o bună oportunitate de a pune la punct relațiile de joc în cadrul echipei: „Sper să aveam o evoluția crescută față de meciul de la Pitești, în special pe partea de apărare. Ne vom revedea cu publicul de la Târgu Jiu, pentru prima oară în acest sezon și sunt convins că vom vedea același public primitor și efervescent cu care jucătorii noi veniți vor rezona”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: