spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu țintește victoria în meciul cu Steaua...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu țintește victoria în meciul cu Steaua București

    CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultimul meci din seria celor patru partide de pe teren propriu din Grupa 11-18. Sâmbătă, 25 martie, CSM Târgu Jiu vrea a treia victorie consecutivă din acest sezon. Băieții lui Kresimir Basic vor da piept cu Steaua București, ocupanta locului 4, într-un meci care contează pentru etapa a-6-a din Grupa 11-18 din Liga Națională de Baschet Masculin.

    Gorjenii, care sunt pe un trend ascendent, după două victorii consecutive, țintesc și al treilea succes în grupă. În lupta pentru o clasare cât mai bună în Grupa 11-18, baschetbaliștii echipei noastre au mare nevoie de cel puțin două victorii până la finalul fazei a doua a campionatului. Astfel, se anunță o partidă extrem de interesantă la Târgu Jiu.

    „Trebuie să evoluăm la fel ca în ultimele meciuri“

    Baschetbalistul gorjean Andrei Bărăgan spune că atmosfera în vestiar este una foarte bună după două victorii consecutive, dar că toată lumea este focusată acum pe meciul cu Steaua. În opinia lui Andrei Bărăgan, CSM Târgu Jiu poate trece de Steaua dacă echipa va practica un baschet în viteză, cu o circulație cât mai bună a mingii, cu o apărare agresivă, dar și cu mare atenție la recuperări. Baschetbalistul gorjean este convins că CSM Târgu Jiu poate obține locul 6 în Grupa 11-18, poziție care ar avantaja gruparea gorjeană în ultimul act al sezonului: „Jucăm din nou acasă și trebuie să evoluăm la fel ca în ultimele meciuri, ca o echipă. Trebuie să ne apărăm, să recuperăm mai mult decât ei și cred că avem șanse. Avem un moral bun, suntem încrezători după cele două victorii. Jucăm din nou acasă și trebuie să evoluăm la fel ca în ultimele meciuri, ca o echipă, să plimbăm mingea. Trebuie să ne apărăm, să recuperăm mai mult decât ei și cred că avem șanse. Am mai multă încredere în mine, vreau să intru, să-mi ajut echipa așa cum pot, și să câștigăm. Ar fi foarte important pentru noi să terminăm pe locul 6 grupa și cred că este foarte posibil. Va fi foarte bine dăcă vom continuă să jucăm cum am făcut-o în ultima perioadă”.

    Meciul este programat de la ora 18.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Prins furând

    „Jefuit” de soție

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: