spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu-Jiu va juca meciurile din Turneul 12 pe...

    Echipa de baschet CSM Târgu-Jiu va juca meciurile din Turneul 12 pe teren propriu

    CSM Târgu-Jiu va disputa Turneul 12 al Ligii Naționale de Baschet masculin pe teren propriu. Formația noastră va întâlni, în perioada 17/18 aprilie, echipele BC Athletic Constanța și CSO Voluntari.

    Camil Berculescu, jucătorul târgujian care evoluează pentru CSM Târgu Jiu, a spus că meciurile vor fi foarte puternice: „Se pleacă pe o premisă optimistă, indiferent de adversarul contra căruia  vom evolua. Îmi doresc să ne concentrăm pe cât de mult posibil la jocul nostru, fără să neglijăm adversarii, să avem fluiditate, constanță și chimie, să ne atingem potențialul dorit chiar și pe «ultima sută de metri». Consider că turneul de la Târgu-Jiu reprezintă un target necesar de îndeplinit, asta pentru a putea atinge nivelul de consecvență propriu-zis și pentru a ne putea plasa cât mai sus posibil în clasament. Vom disputa două meciuri foarte puternice, în care va trebui să ne autodepășim, atât colectiv, cât și individual“.

    „Din păcate, nu vom beneficia și de suporterii gorjeni“

    Camil Berculescu consideră că este un avantaj faptul că meciurile se vor disputa pe teren propriu: „Beneficiem de avantajul terenului propriu, un avantaj considerabil și foarte important pentru noi. Din păcate, nu vom beneficia și de suporterii gorjeni, care obișnuiau să ne încânte cu prezența și încurajările lor. Sper să se depășească această perioadă cu multă sănătate, fără situații nefericite și să ne revedem cu toții la Sala Polivalentă“, a spus baschetbalistul pentru site-ul unitedhoops.ro.

    CSM Târgu-Jiu are un bilanț de 4 victorii și 16 înfrângeri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: