spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu va participa la un nou turneu...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va participa la un nou turneu de verificare

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va participa la un turneu de pregătire, care se va desfășura la Timișoara. La Cupa Timișoara NetBet vor mai participa o selecționată americană OBS Euro Tour USA Team  și cu formația gazdă, SCM Timișoara.

    Meciurile se vor disputa în Sala „Constantin Jude”. Prima partidă a gorjenilor este programată pentru vineri, 17 septembrie, de la ora 19.00. Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 16.00, elevii lui Davitkov se vor confrunta cu formația gazdă, SCM Timișoara.

    „Avem posibilitatea să reglăm anumite aspecte ale jocului nostru“

    „Echipa noastră are ocazia își măsoare forțele cu două echipe diferite ca stil. Mergem la Timișoara să jucăm alte două meciuri importante pentru echipa noastră, meciuri ce ne vor ajuta să ne omogenizăm și să îmbunătățim relațiile de joc. Avem posibilitatea să reglăm anumite aspecte ale jocului nostru atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac. CSM Târgu Jiu merge la Timișoara după două meciuri reușite în cadrul turnului de la Târgu Jiu, iar noi suntem optimiști pentru ce ne va aduce viitorul. Ne bucurăm că avem șansa să jucăm împotriva a două echipe, SCM Timișoara și OBS Euro Tour, foarte diferite în stilul lor de joc, ce ne va ajuta să creștem ca echipă”, spune expertul sportiv Adrian Roșu. Coordonatorul secției de baschet este convins că turneul de la Timișoara este unul în care se pot face mai multe reglaje în jocul echipei chiar înainte de debutul oficial în noul sezon baschetbalistic.

    CSM Târgu Jiu va disputa primul meci oficial din acest sezon în Turul I al Cupei României, pe 24 septembrie, la Târgu Jiu, în manșa tur cu deținătoarea trofeului, CSO Voluntari.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: