spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu vrea o victorie la turneul de...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu vrea o victorie la turneul de la Constanța

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va participa la turneul de la Constanța, acolo unde, joi și vineri, se dispută meciurile din Liga Națională. Athletic Constanța, CSM Târgu Jiu, CSO Voluntari și CSM Galaţi sunt formațiile care se vor duela în Sala Sporturilor din Constanța. Gorjenii se vor confrunta la malul mării cu Athletic Constanța și CSO Voluntari. Claudiu Alionescu vrea cel puțin o victorie la acest turneu.

    Primul adversar al gorjenilor va fi Athletic Constanța, echipa gazdă a turneului, care se află pe ultimul loc, având 6 înfrângeri, din tot atâtea meciuri. Antrenorul Claudiu Alionescu le cere jucătorilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate, pentru a obține victoria: „Ne așteaptă primul din cele două turnee în care ne vom confrunta direct cu formațiile care au același obiectiv ca și noi. Athletic Constanța, chiar dacă este o echipă fără victorie în acest sezon, este o echipă agresivă care a pus mari probleme la ultimele turnee, atât Craiovei, cât și Timișoarei. În ceea ce ne privește, trebuie să avem același mod de exprimare ca în primele două sferturi ale ultimului meci, cel cu Sibiul, și atunci putem spera la un rezultat favorabil. Trebuie să intrăm foarte motivați pe teren, dar trebuie să fim în același timp concentrați pe toata durata meciului. În urma testării am primit avizul pentru întreg lotul de jucători, dar din păcate, încă mai prezentăm probleme la unii jucătorii, care ne-au lipsit si turneul trecut. Cu toate astea plecăm încrezători spre Constanța și sper să ne întoarcem cu cel puțin o victorie”.

    Probleme de lot

    Toți sportivii și staff-ul tehnic a trecut cu bine testarea pentru COVID 19.

    Din păcate, CSM Târgu Jiu întâmpină în continuare probleme de lot. Claudiu Alionescu nu va putea conta la acest turneu pe Andrei Gheorghe și Stefan Andrejevic. Nerefăcuți după accidentările suferite, cei doi nu vor face deplasarea la malul mării. Probleme medicale au și Jake Spurgeon și Mihai Bădiță. Cei doi vor face însă deplasarea cu echipa.

    Alin Petre

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: