Echipă de gemene la CSM Târgu Jiu

0
411

CSM Târgu Jiu a perfectat transferul Ioanei Daniela Toader. Este sora geamănă a Valentinei Toader. La fel ca sora ei Valentina, și Ioana Daniela evoluează pe același post, cel de pivot. Ioana a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu.

„La CSM Târgu Jiu a apărut o situație extrem de interesantă. În acest sezon vor evolua la formația gorjeană gemenele Mădălina și Andreea Olariu, dar și Valentina și Ioana Toader, un lucru mai rar întâlnit în lumea sportului”, au transmis oficialii clubului.

Ioana Daniela Toader a început junioratul, împreună cu sora sa, Valentina, la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. La doar 6 luni de la începerea antrenamentelor, a fost convocată, împreună cu sora sa la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, unde au evoluat timp de doi ani. Ioana și Valentina și-au continuat junioratul la HC Activ Plopeni. Cele două au și debutat la Plopeni la nivel de senioare. Împreună au trecut la Danubius Călărași. După sezonul petrecut la Călărași, drumurile celor două s-au despărțit. Valentina a revenit la Târgu Jiu, în timp ce Ioana Daniela a semnat cu CS Dacia Mioveni 2012, echipă cu care a promovat în Liga Florilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here