spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut primul loc în serie,...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut primul loc în serie, dar are șanse de calificare în prima ligă

    Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut ultima partidă din serie, scor 23-29, în faţa echipei gazdă, CSM Deva, astfel că a cedat primul loc.

    Echipa noastră s-a calificat la Turneul Final, unde se va stabili formațiile care se vor califica în prima ligă.

    CSM Târgu Jiu a terminat Seria B pe locul 2, la egalitate de puncte cu CSM Deva, ambele cu 33 de puncte. „La Târgu Jiu, echipa lui Liviu Andrieş s-a impus cu 32-26, la Deva a fost 29-23 pentru echipa gazdă, astfel că departajarea finală a celor două echipe aflate la egalitate de puncte și de jocuri disputate s-a făcut după criteriul cel mai mare număr de goluri marcate, în meciurile directe în deplasare, după disputarea partidelor tur-retur. Datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare, CSM Deva a terminat pe primul loc“, se arată pe site-ul clubului CSM Târgu Jiu.

    „Miza acestei partide şi-a spus cuvântul“

    Liviu Andrieş crede că miza partidei a fost una importantă și asta și-a pus amprenta asupra evoluției jucătoarelor: „A fost un meci cu o încărcătură aparte pentru echipa noastră. CSM Deva este o echipă care are o experienţă mai mare în astfel de meciuri. La noi s-a văzut lipsa experienţei. Miza acestei partide şi-a spus cuvântul şi acest lucru s-a văzut pe teren. Am avut numai puţin de 4 aruncări de la 7m ratate şi peste 10 rătări în situaţii clare de gol. În plus, noi nu am putut alinia tot lotul avut la dispoziţie în acest sezon. Poate că alta era situaţia dacă le aveam apte de joc pe cele 4 jucătoare accidentate, mă refer la Cristina Predoi, Irina Neacşu, Mihaela Obedeanu sau Ana Maria Diaconescu. Mai mult, la meciul cu Timişoara s-a accidentat şi extrema Bianca Stanca. Deşi a jucat în meciul cu Deva, este clar că datorită acelei accidentări nu a fost la capacitate maximă”.

    Vor lupta pentru calificare

    Liviu Andrieş a declarat că echipa pe care o antrenează va lupta până în ultimul moment pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea în prima ligă: „Trebuie să trecem repede peste acest moment, trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe. În fond, ne-am calificat la următoarea fază a competiţiei. Am obţinut dreptul de a merge la turneul final şi trebuie să ne pregătim bine pentru acest turneu. Mai sunt şanse pentru a ajunge în Liga Florilor. Totul depinde de noi. Nu cedăm, vom relua antrenamentele şi ne vom lupta până la capăt pentru obiectivul nostru. Atâta timp cât mai avem şanse de a ajunge pe prima scenă a handbalului românesc trebuie să luptăm. Şi asta vom face”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: