spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu întâlnește una dintre cele mai bune...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu întâlnește una dintre cele mai bune echipe din Liga Florilor

    Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor înfrunta duminică, 9 octombrie,  de la ora 12.00, pe teren propriu, echipa CS Măgura Cisnădie. Meciul va conta pentru etapa cu numărul 6 din Liga Florilor MOL.

    CS Măgura Cisnădie a terminat sezonul trecut pe locul 4 și evoluează în cupele europene. Echipa a început ezitant campionatul, în timp ce gruparea gorjeană a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu forțele din Liga Florilor. „Măgura Cisnădie este o echipă grea, cu palmares foarte bun. Va fi un joc cu o încărcătură destul de mare, dar cu multă muncă, devotament, sper să scoatem cel puțin un egal din acest meci”, a declarat interul CSM-ului, Iulia Andrei.

    Iulia Andrei a spus că parcursul de până acum al CSM Târgu Jiu a fost bun: „A fost un debut foarte bun, având în vedere că am avut etape destul de grele. Am fost dezamăgite după meciul de la Slatina, mai avem nevoie de puțină răbdare“.

    Speră ca publicul să fie din nou alături de echipă

    „Aportul publicului este foarte important și sperăm și la acest meci, să vină în număr cât mai mare. Sper să ieșim victorioase și să mulțumim publicul”, a declarat Iulia Andrei în conferința de presă premergătoare partidei de duminică.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: