spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă în ultimul meci al turului

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă în ultimul meci al turului

    Foto: CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a cedat pe terenul echipei Dunărea Brăila, scor 27-23 pentru formația gazdă, în ultimul meci al turului de campionat.  CSM Târgu Jiu rămâne pe locul 8 în clasament și după această etapă, cu 15 puncte acumulate.

    CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă mult mai experimentatei grupări din Brăila, dar plusul de experiență și-a spus cuvântul în acest meci. S-au dat bătălii grele pe semicerc, drept dovadă numărul mare de aruncări de la 7m de care a beneficiat echipa gazdă. Handbalistele lui Liviu Andrieș au avut destul de multe momente în care au jucat de la egal la egal cu Brăila, au pus destul de multe probleme echipei adverse și poate cu un pic de atenție pe faza ofensivă CSM Târgu Jiu putea să scoată mai mult de la acest meci.

    Cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu a fost Alexandra Gavrilă. Coordonatorul de joc al grupării gorjene a înscris 7 goluri în poarta Brăilei. O nouă evoluție remarcabilă, marcată în dreptul Ekaterinei Dzhukeva, care a avut 14 parade și care a reușit să apere 3 aruncări de la 7m. Evoluții consistente au avut și Oana Bucă și Ira Zinatullina, ambele reușind câte 4 goluri în partida de la Brăila.

    După dificila partidă de la Brăila, gândurile antrenorului gorjean Liviu Andrieș sunt deja la următoarea partidă, cea cu Dacia Mioveni, din prima etapă a returului: „A fost un meci de luptă, în care echipa care a greșit mai puțin a câștigat, dar am reușit de multe ori să le punem probleme celor de la Brăila, lucru care mă bucură. Acum, toată atenția noastră se îndreaptă către meciul de la Mioveni, unde trebuie să fim foarte pregătiți pentru ceea ce ne așteaptă!”

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: