spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, la opt victorii și opt meciuri...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, la opt victorii și opt meciuri jucate

    Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a înregistrat duminică, 14 noiembrie, a șaptea victorie consecutivă în actuala ediţie de campionat. CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în fața formației  CS LR Turda, într-un meci contând pentru etapa a-9-a din Seria B a Diviziei A. La pauză, scorul a fost 20-10, iar la final de 35-24.

    Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache se menţine pe locul doi în serie, cu 21 de puncte, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistriţa II, care stă însă mai bine la golaveraj.

    CSM Târgu Jiu are un joc solid şi un avans de 5 puncte în faţa principalei contracandidate și este principala favorită din Seria B a Diviziei A la promovarea directă în Liga Florilor.

    Evoluția meciului

    CSM Târgu Jiu a arătat un joc solid și a dominat meciul.

    Ira Zinatullina a deschis tabela, iar Ioana Toader şi Iulia Andrei au dus scorul la 3-0 în debutul partidei. Echipa oaspete a dat o replică firavă. Scorul a ajuns 15-5 prin golruile înscrise de Ira Zinatullina, Sabine Klimek şi Florenţa Ilie.

    Repriza secundă a continuat în același mod, cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului. Handbalistele echipei noastre şi-au menţinut adversarele în permanenţă la 10 goluri distanţă, cu Ioana Toader marcând pentru 25-15, Oana Iordache pentru 31-21 şi Andreea Olariu pentru 34-24. Ultima reuşită a partidei a aparţinut Ioanei Toader care a şi stabilit scorul final al confruntării dintre CSM Târgu Jiu şi CS LR Turda, 35-24.

    Ioana Toader a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 12 goluri înscrise, fiind urmată de Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Bianca Stanca şi Florenţa Ilie, toate cu câte patru goluri marcate.

    „Nu putem face un pas greșit“

    Antrenorul principal al grupării gorjene, Liviu Andrieş, a spus că mai este mult de muncă pentru atingerea obiectivului, calificarea în prima ligă: „Trebuie să ne continuăm drumul. Un pas important l-am făcut etapa trecută, când am câștigat la Cluj. Trebuie să le ținem în continuare pe fete concentrate și determinate pentru a continua acest drum. Încă este un drum lung. Mai sunt 12 etape de jucat. Fetele au fost motivate și la acest meci și am lucrat în săptămâna premergătoare meciului ca să rămână în continuare concentrate deoarece nu putem face un pas greșit.

    Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte și sper că von intra în iarnă cu opt victorii din opt meciuri. Ne așteaptă ultimele două-trei etape din tur și returul și mai este mult de muncă pentru a ne duce la îndeplinire obiectivul“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: