8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu participă la ultimul turneu și vrea...

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu participă la ultimul turneu și vrea să termine campionatul pe primul loc

Echipa de senioare a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu va participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la ultimul turneu din Seria B a Diviziei A. Echipa noastră de handbal este, deja, calificată la turneul final de calificare în prima ligă, denumită și „Liga Florilor“. „La Deva, în ultimul turneu al seriei B, vom întâlni în primul joc formația CSU Timișoara, o echipă ambițioasă, care a avut o evoluție foarte bună la ultimul turneu. Vom aborda acest joc cu profesionalism și seriozitate, chiar dacă echipa noastră pleacă din postura de favorită.

Urmează apoi derby-ul turneului, un meci împotriva echipei din Deva, o echipă matură și cu ambiții de promovare. Eu am încredere în echipa noastră și sper să ne calificăm la turneul final de pe prima poziție“, a spus Dan Ilieș, președintele secției de handbal.

Turneu și pentru echipa de junioare 3

De asemenea, echipa de junioare 3, pregătită de Andrei Enache, merge la Slatina, pentru turneul 2 al Seriei J. „Obiectivul principal al echipei de junioare 3 este acela de a practica un handbal modern, în viteză și de a crește de la meci la meci, pentru că ele pot face în curând pasul către echipa mare. Mergem la Slatina cu gândul de a câștiga toate cele trei partide, pentru a ne califica de pe primul loc la turneul final. Spun că avem trei meciuri, deoarece HCM Craiova s-a retras, din păcate, de la acest turneu“, a mai precizat Dan Ilieș, pentru site-ul clubului.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -