spot_img
Altele
    AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu se pregătește de debutul în noul...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu se pregătește de debutul în noul sezon

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu se pregătește de debutul în noul sezon. Baschetbaliștii vor lua startul în noul sezon de baschet masculin pe 24 septembrie, când Federația Română de Baschet a fixat manșa tur din Turul 1 din Cupa României.

    Baschetbaliștii grupării gorjene vor debuta în sezonul competițional 2021-2022 în primul tur al Cupei României. Oficialii FRB au decis că toate cele 16 echipe înscrise în Liga Națională vor lua startul în Cupa României încă din primul tur. Partidele din manșa tur vor avea loc pe 24 septembrie, iar returul pe 28 septembrie. Liga Națională de Baschet Masculin va debuta pe 2 octombrie.

    Tragerea la sorți a confruntărilor din prima fază a acestei competiții, dar și stabilirea exactă a programului Ligii Naționale se va desfășura pe data de 25 august, la Focșani.

    Cine sunt componenții echipei de baschet

    Până în acest moment au semnat prelungirea contractelor cu formația antrenată de Jordanco Davitkov: Camil Berculescu, Alexandru Berca, Kevin Allen și Andrei Gheorghe. Au sosit la CSM Târgu Jiu în aceasta vară: Porter Troupe, Brandon Sly, Ahmed Bashir și Octavian Ilie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: