Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a pierdut și în acest an calificarea în Liga Florilor

0
116

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu CSU Ştiinţa București de la turneul de calificare în prima ligă, cunoscută și sub denumirea de Liga Florilor. Partida s-a terminat la egalitate 25-25, după un meci dramatic, cu multe răsturnări de situație.

A urmat loteria loviturilor de departajare de la 7 metri și scorul final a fost 34-33 pentru echipa din Bucureşti.

Formaţia gorjeană a reuşit la doar al doilea sezon de Divizia A să se califice la Turneul Final.

Meci pe muchie de cuțit

Turneul Final s-a desfășurat în localitatea Blejoi. Partida dintre CSM Târgu Jiu şi CSU Ştiinţa Bucureşti a fost echilibrată. Echipa noastră a avut și un arbitraj nefavorabil. În tot meciul s-au dictat 11 eliminări. Finalul a atins cote paroxistice. Știința a condus la pauză, dar echipa olteană a revenit și a egalat la 20 în minutul 47, a fost și în avantaj, după care bucureștencele au avut 25-23 în minutul 59 însă au avut două jucătoare mai puțin în ultimul minut. CSM Târgu Jiu a izbutit să egaleze, Știința a avut ultimul atac dar nu l-a fructificat și s-a trecut la aruncările de departajare.

CSU Știința București este a patra echipă ce va lupta sâmbătă pentru un loc în Liga Florilor,

CSM TÂRGU JIU: Sara Abed-Kader, Bianca Aron – Diana Șamanț 11g, Ira Zinatullina 7g, Lia Cozma 6g, Bianca Stanca 3g, Anna Ivanenko 3g, Cristina Predoi 2g, Petruţa Argyelan 1g, Valentina Toader, Madălina Olariu, Florentina Moisin. Antrenori: Liviu Andrieș şi Andrei Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here