spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa Internațional Bălești are nevoie de finanțare! Primarul caută soluții pentru clubul...

    Echipa Internațional Bălești are nevoie de finanțare! Primarul caută soluții pentru clubul sportiv

    Administrația locală din comuna Bălești caută soluții pentru ca echipa de fotbal Internațional Bălești să primească finanțare anul acesta. Clubul sportiv trece prin momente dificile din punct de vedere financiar, iar o opțiune ar fi o sponsorizare de la Consiliul Județean Gorj.

    Primarul Mădălin Ungureanu a precizat că nu vrea să lase de izbândă clubul sportiv din comună, astfel că are nevoie de finanțare pentru a susține echipa măcar până la sfârșitul etapelor de fotbal, fiind vorba despre tineri care pot avea un viitor promițător dacă sunt susținuți cum se cuvine de autorități. Din acest motiv, edilul ar vrea să ceară o finanțare pe programul sportiv de la administrația județului Gorj și, astfel, echipa să aibă posibilitatea să meargă mai departe la meciurile stabilite în calendarul de anul acesta. „Avem echipa de fotbal care este pe un loc codaș, Internațional Bălești, și depunem eforturi disperate să menținem această echipă cel puțin până la sfârșitul etapelor de fotbal. Pentru funcționarea acestei echipe o să cerem, categoric, sprijinul Consiliului Județean Gorj, să ne ajute cu o finanțare pe program sportiv pentru că așa ne permite legea acest lucru. Sperăm să reușim să ținem în viață această echipă cât mai mult posibil”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

    Echipa Internațional Bălești se află în liga a III-a, susținătorii clubului sportiv dorind păstrarea acesteia și chiar finanțarea pe o perioadă mai lungă pentru ca fotbaliștii să ajungă în liga a II-a, lucru care le-ar aduce numeroase avantaje și chiar le-ar permite să dispute meciuri pe noul stadion al municipiului Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: