spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEchipa Pandurii a fost reprimită în Liga 2 și negociază cu un...

    Echipa Pandurii a fost reprimită în Liga 2 și negociază cu un nou investitor

    Sunt vești excelente pentru fanii fotbalului din Târgu Jiu. Echipa Pandurii Târgu Jiu a fost acceptată din nou în Liga 2, după o decizie a Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal.

    Gorjenii au avut câștig de cauză, după ce inițial au fost excluși din Liga 2 pentru că FRF a susținut că ar exista datorii către „angajați relevanți”.

    În cele din urmă, Pandurii a reușit să-și recâștige locul în Liga 2 și va debuta în noul sezon, care va pune la start nu mai puțin de 21 de echipe.

    Primul meci al gorjenilor va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Metaloglobus, o echipă care în acest sezon își propune să promoveze în primul eșalon. În schimb, pentru Pandurii, obiectivul din acest sezon este salvarea de la retrogradare.

    Pandurii pornește așadar cu șansa a doua în confruntarea cu Metaloglobus, lucru certificat și de cotele la pariuri disponibile pe sport.netbet.ro. Bookmakerii o văd favorită clară pe Metaloglobus, căreia îi oferă cota 1.19 pentru un succes. Egalul are cota 6.60, iar victoria Pandurilor are cota 11.75. Cotele la pariuri sunt din oferta NetBet, primul operator de jocuri de noroc licențiat în România după schimbarea legislației, pe platforma căruia este disponibilă și cea mai mare gamă de jocuri din țara noastră, de la cei mai buni furnizori de pe piață, la adresa casino.netbet.ro, alături de jocuri de ruletă, poker și blackjack.

    Pandurii negociază cu un nou investitor

    Înaintea primului meci din noul sezon, președintele Marin Condescu a anunțat că Pandurii se află în negocieri avansate cu un nou investitor.  Astfel, după menținerea în Liga 2, veștile bune continuă pentru fanii gorjeni, întrucât echipa ar putea beneficia de stabilitate financiară în noul sezon.

    Investitorul cu care Marin Condescu negociază se numește Alex Costin Șerbănoiu, un buzoian în vârstă de 28 de ani stabilit de mai bine de 10 ani în Spania. Acesta are afaceri imobiliare și a explicat motivul pentru care vrea să învestească la Pandurii.

    „Este un club cu tradiție, pe care îmi propun să-l readuc la nivelul la care a fost în urmă cu câțiva ani, adică implicat în lupta pentru locurile fruntașe din prima divizie și participare în cupele europene”, a declarat acesta pentru Gazeta Sporturilor.

    Negocierile au fost intermediate de fostul mare atacant român Adrian Ilie, iar Marin Condescu se declară încrezător în șansele de reușită.

    „Tranzacția este garantată de Adrian Ilie, care a intermediat discuțiile și a venit cu ideea acestei soluții. Suntem vechi prieteni, bunicii lui locuiesc în Motru, iar jucătorul cel mai scump vândut de Pandurii, Djapka, cedat la Leverkusen, ne-a fost propus la vremea respectivă tot de Adi. Înțeleg că este vorba acum despre un fond de investiții, axat pe activități sportive”, a explicat Condescu.

    De asemenea, Condescu a menționat că, în cadrul negocierilor, singura condiție pe care a pus-o a fost păstrarea antrenorului principal Călin Cojocaru.

    În primă fază, noul investitor va fi în structura clubului asociat, iar din vara viitoare va deveni acționar, după ce Pandurii se va transforma din asociație non-profit într-o societate pe acțiuni.

    De asemenea, pentru a-și demonstra seriozitatea, noul investitor a promis că va plăti în cursul acestei săptămâni 50 de mii de euro, bani ce vor fi folosiți pentru costuri legate de licențiere, transferuri și alte costuri pentru startul în Liga 2.

     

    În orice caz, veștile pentru fanii gorjeni sunt bune înainte de debutul în noul sezon din Liga 2, care se anunță a fi unul foarte încărcat, având în vedere că la start se vor afla nu mai puțin 21 de echipe. În fiecare etapă, câte o echipă va sta.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: