spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEdi Iordănescu: „Cred orbeşte în jucătorii mei, ne-am apărat şansele corect de...

    Edi Iordănescu: „Cred orbeşte în jucătorii mei, ne-am apărat şansele corect de fiecare dată”

    Antrenorul pandurilor, despre Cristi Săpunaru: „E foarte greu ca cineva din România să şi-l mai permită pe Cristi Săpunaru după Euro”

    Edi Iordănescu mai are două meciuri şi îşi va încheia mandatul la Târgu-Jiu. Un an şi jumătate a durat acest mandat care totuşi poate fi prelungit. Totul se va decide în perioada 7 mai-1 iunie, perioadă în care antrenorul va sta şi va discuta cu oficialii pandurilor despre un alt gen de proiect la Pandurii.
    Anumite voci susţin că dacă Edi Iordănescu va rămâne, atunci şi grupul de jucători importanţi o va face, aşa că alături de antrenor s-ar putea găsi şi Cristi Săpunaru, cel mai bun fundaş central din România. Totuşi, antrenorul pandurilor spune că Săpunaru mai are multe de spus în fotbalul european, fiind şanse mici ca el să continue în Liga 1.

    sport-01-25

    „Suntem corecţi”

    Legat de numele lui Săpunaru, săptămâna trecută, patronul Stelei l-a remarcat spunând că acest jucător, alături de un altul de la ASA Tg. Mureş sunt ascultaţi de DNA. Ei bine, antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu spune că nimeni să nu se îndoiască de corectitudinea jucătorului sau a echipei Pandurii. „Nu există această posibilitate cu Cristi Săpunaru. Vă spun că Săpunaru nu are niciun motiv să fie ascultat, pentru că e un om integru şi un fotbalist de valoare şi nimic din trecutul lui nu reclamă ca el să fie monitorizat de cineva. Nu vreau să comentez foarte mult vorbele patronului Stelei pentru că nu e problema mea să fac acest lucru. Săpunaru e un jucător la care ţin foarte mult şi care reprezintă foarte mult pentru fotbalul românesc, nu doar pentru Pandurii. Sunt sigur că nu e ceva real, Cristi e un jucător în care cred orbeşte şi la fel cred în toţi băieţii mei. Noi ca şi echipă ne-am apărat şansele de fiecare dată cum a trebuit, şi la fel va fi şi cu Steaua şi cu Astra. Nu e nevoie să-şi ia nimeni măsuri de siguranţă în ceea ce ne priveşte”, spune Edi Iordănescu.

    L-ar vrea, dar nu şi-l va permite

    Acest sezon petrecut de Săpunaru la Târgu-Jiu a fost unul reuşit. Inevitabil, pe fundaş au mai pus ochii şi alte echipe, Astra Giurgiu fiind echipa ce şi-l doreşte pentru participarea în Champions League. „Am vorbit chiar cu Şumudică acest subiect, ştiu că îl apreciază pe Cristi, dar nu e singurul care o face. E un jucător valoros, cu multă experienţă şi pe care orice antrenor din România l-ar dori”, a mai punctat Iordănescu. Tehnicianul pandurilor spune că şi el l-ar vrea pe Săpunaru la echipă în cazul în care va continua la Târgu Jiu, însă e greu ca jucătorul să rămână în Liga 1. „Sunt sigur că în vară când se va trage linie, are şanse să meargă la Euro, iar dacă va fi acolo şi va face un turneu final bun alături de echipă înseamnă că e foarte greu ca cineva din România să şi-l mai permită. Sunt realist. Dacă eu voi continua cu Pandurii, Cristi Săpunaru este un subiect de la care am foarte puţine aşteptări. Îl înţeleg perfect dacă va alege altceva. El mai are multe de spus în fotbalul european”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Îl vede cel mai bun!

    Întrebat dacă Săpunaru este cel mai bun fundaş central din Liga 1, antrenorul pandurilor spune că acest jucător este unul din cei mai buni fundaşi români în activitate. „Este un fundaş de top pentru echipa naţională, nu pentru Liga 1. Mă feresc să spun acest lucru, pentru că poate aş jigni alţi fundaşi centrali. El a jucat pe mai multe posturi, rolul lui a fost decisiv pentru echipă şi pentru mine. El are un anumit rol în vestiarul echipei noastre, este un lider”, a încheiat Edi Iordănescu.

    Merge la Euro

    În acest moment, Cristi Săpunaru pare sigur de locul în lotul de euro. Fundaşul pandurilor a fost unul din cei mai constanţi jucători români selecţionabili, aşa că prezenţa acestui jucător la Euro pare inevitabilă. Mai mult, Săpunaru ar trebui chiar să fie titular în naţionala României pentru că nu doar că a jucat conmstant, dar a şi fost constant în evoluţii pozitive.

    „A contat foarte mult relaţia mea cu Cristi Săpunaru atunci când el a acceptat să vină aici. Este un jucător care ne-a ajutat foarte mult, am avut posibilitatea de a-l folosi pe mai multe posturi, iar asta m-a ajutat foarte mult. A fost decisiv în echipă dar şi pentru mine”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: