spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEdi Iordănescu între da şi nu: „Mă gândesc la viitorul meu, dar...

    Edi Iordănescu între da şi nu: „Mă gândesc la viitorul meu, dar nu m-am decis”

    Tehnicianul ar fi tentat să continue, dar doar în anumite condiţii

    Pleacă sau nu Edi Iordănescu de la Pandurii? Săptămâna viitoare se va decide totul. Unii spun că „nu şi-a pus semnătura pentru a încerca să obţină cât mai mult la negocieri”, în timp ce alţii merg pe scenarii ce ţin de politică şi menţionează faptul că „nu a vrut să le strice campania unora”. Însă, realitatea poate fi alta, Edi Iordănescu chiar a lungit-o cu aşteptarea în speranţa că într-un final lucrurile se vor pune în ordine la echipă şi va continua. Nu de alta, dar chiar asta îşi doreşte, însă nu vrea să rişte să rateze misiunea.

    sport-01-3

    „M-am implicat sentimental”

    Un lucru este cert, Edi Iordănescu a devenit o persoană credibilă, o persoană pe care microbiştii gorjeni o văd ca şi una importantă. „La început am fost întâmpinat cu scepticism, eram conştient că tinereţea mea, dar fiind şi debutant la Liga 1 presupunea un anumit risc. Acum lumea are încredere, iar asta mă onorează”, a comentat Edi Iordănescu. Acesta spune că s-a ataşat de oamenii din Târgu-Jiu, şi chiar dacă nu a avut şansa ca în ultimul an de zile să simtă iubirea ce vine din partea fanilor gorjeni, vrea să trăiască clipa în care va fi antrenor al pandurilor pe noul stadion. „Le mulţumesc tuturor. Am socializat des, nu sunt o persoană rigidă. M-am implicat sentimental. Marele meu regret e că nu ne-am putut bucura lângă oamenii de la Târgu-Jiu. Îmi doresc să fiu pe bancă la un meci pe acest nou stadion”, a spus Iordănescu.

    Zile decisive

    Aparent, tehnicianul este deschis continuării proiectului de la Târgu-Jiu. Însă, există şi posibilitatea ca în zilele viitoare să ia o decizie, iar aceasta să nu fie pentru continuitate. Chiar şi preşedintele pandurilor, Narcis Răducan spune că în zilele viitoare trebuie lămurită situaţia antrenorului. „La începutul săptămânii viitoare vom clarifica în mod clar toată situația, inclusiv a băncii tehnice. Într-un fel sau altul! Eu încă mai sper să-l conving pe Edi să rămână. El nu a semnat deocamdată cu nimeni. Vă spun 100% că așa e. Însă, la fel de cert e că săptămâna viitoare va fi termenul limită legat de antrenor. În primul rând ne interesează să rezolvăm problema antrenorului și apoi ne vom îngriji de restul, de lot, de jucători…”, a comentat Răducan.

    Nu propune pe nimeni

    Aşadar, ori Iordănescu, ori altcineva trebuie să-şi intre în pâine la echipa gorjeană în cel mai scurt timp. Dacă nu va fi Edi Iordănescu, Narcis Răducan trebuie ia o decizie, iar asta s-ar putea întâmpla după o discuţie pe care ar avea-o cu Edi Iordănescu. Însă, tehnicianul evită să dea un răspuns ferm, aşa că nici să propună vreun nume pentru banca pandurilor nu o face. „Nu îmi permit să fac recomandări. Am vârsta care o am, nu am 60 de ani şi 40 de ani în fotbal ca să fac recomandări. Narcis este o persoană abilă, preşedinte inteligent, provine din fenomen. Ştiu că sunt oamenii de acolo care fac eforturi să susţină acest proiect în limitele în care pot. Sunt oameni decenţi, inteligenţi care înţeleg fenomenul, sigur vor face alegeri inspirate”, a menţionat Iordănescu. Acesta spune că în cazul în care nu va mai continua, atunci Pandurii va rămâne în sufletul său. „Eu pot vorbi doar despre mine. Nu uit de unde am plecat, Pandurii a fost un început pentru mine la Liga 1, un debut pozitiv şi cu realizări. Dacă nu voi continua, şi chiar dacă Narcis ţine la sfaturile mele şi la opiniile mele, voi încerca să fiu foarte rezervat. Dacă nu eşti implicat în mod direct nu poţi avea opinii. Dacă nu voi fi la anul la echipă, voi avea plăcerea să fiu cu sufletul lângă echipă la meciuri pe noul stadion. Mă gândesc la viitorul meu, la viitorii paşi, voi analiza bine următorul pas. Nu sunt genul de antrenor care să se arunce cu capul înainte la prima ofertă”, a încheiat Edi Iordănescu subiectul legat de partea de antrenorat a echipei.

    „Eu chiar îmi doresc să continui. E vorba de mediul pe care l-am construit la Pandurii și cel mai la îndemână mi-ar fi să continui. E vorba de munca mea de un an și jumătate, e vorba de visul de a ajunge să evoluăm în Europa. Dar, trece timpul și sper să nu fie prea târziu!”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: