spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEdi Iordănescu, laude la adresa jucătorilor: „Neplătiți de mult timp, jucătorii mei...

    Edi Iordănescu, laude la adresa jucătorilor: „Neplătiți de mult timp, jucătorii mei au dat dovadă de caracter”

    Vestiarul pandurilor a fost punctul forte al echipei gorjene în realizarea obiectivului, clasarea pe locul 3 la finele stagiunii Ligii 1. O clasare importantă, a doua ca importanţă în istoria acestei echipe în Liga 1, un loc obţinut prin muncă şi seriozitate. Edi Iordănescu a reuşit să gestioneze bine atmosfera de vestiar, a reuşit să le sucească minţile jucătorilor astfel încât aceştia să pună pe primul loc fotbalul şi apoi banii. Fără salarii neachitate pe acest an, fotbaliştii de la Pandurii au recunoscut la final că antrenorul Edi Iordănescu a fost principalul factor mobilizator în vestiar. Însă, tehnicianul nu a rămas dator şi îşi laudă şi el elevii. „Deși sunt neplătiți de mult timp, jucătorii mei au dat dovadă de caracter”, a comentat Edi Iordănescu.

    sport-01-20

    „Se fac sacrificii”

    Antrenorul pandurilor îşi încheie contractul cu Pandurii, aşa că a devenit o ţintă pentru anumite echipe. FC Voluntari şi CSU Craiova îl vor pe tehnician pe bancă, îi propun fel şi fel de proiecte, însă Iordănescu este precaut şi nu se aruncă cu capul înainte. „Am văzut că am fost transferat prin toată Liga 1. Există interes din partea Craiovei, au fost discuții generale. Cred că s-ar putea crea un proiect frumos acolo, se construiește și un stadion nou. E prematur însă să vorbim, am mai avut discuții și cu alte echipe, însă prioritate au cei de la Târgu-Jiu. Mi-aș dori să continui proiectul de la Târgu-Jiu, am cunoscut oameni deosebiți acolo, însă traversăm o perioadă extrem de dificilă și e foarte greu să se rezolve totul în timp scurt. Eu voi aștepta, nu mă voi grăbi să iau decizii, nu știu ce voi face în acest moment. Le-am zis jucătorilor că, dacă se rezolvă lucrurile, eu voi prelungi. Dacă nu se vor rezolva problemele financiare și jucătorii vor depune memorii să devină liberi, voi pleca și eu. Știu că se fac eforturi imense din partea conducerii să se rezolve problemele financiare”, a comentat Edi Iordănescu în cadrul unei emisiuni la Digi Sport.

    Salariile, marea problemă

    Această problemă legată de salarii a tot fost dezbătută pe toate părţile, iar antrenorul a ţinut să precizeze faptul că nivelul salarial la Pandurii nu este mai mare ca în alte părţi. „Sunt salarii neplătite din decembrie, Ropotan, Bunoza nu au luat niciun salariu până acum. E dificil pentru că avem jucători care pot deveni liberi de contract, e posibil să pierdem jucători. E adevărat că avem și un jucător cu salariu de 10 mii de euro, dar este un contract moștenit. Avem însă și fotbaliști cu salariu de 2.000 lei. Nu cred că suntem în primele cinci echipe din campionat la nivel salarial. Știu că în trecut a fost un mediu destul de bun aici, însă vestea că nu vom mai fi finanțați a căzut ca un trăsnet peste noi”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Sfaturi pentru Săpunaru

    Edi Iordănescu este cel care a insistat pentru aducerea lui Cristi Săpunaru la Pandurii, şi tot el îl sfătuieşte pe jucător să nu semneze cu nicio echipă în acest moment. Se ştie relaţia foarte bună dintre Edi Iordănescu şi Cristi Săpunaru, însă tehnicianul spune că îi va fi greu să-l convingă pe fotbalist să continue cu Pandurii. „Cristi Săpunaru a prins Campionatul European, nu mai are nevoie de prezentare, e greu să mai continue la Târgu-Jiu. Sigur va avea oferte din străinătate. Știam de interesul celor de la Astra pentru Săpunaru, chiar el mi-a zis. M-au anunțat și cei de acolo, am vorbit cu Dani Coman, mi-au spus că-l vor. Știu că au discutat cu el, i-au oferit condiții mult mai bune decât îi putem oferi noi. Sper să nu se supere cei de la Astra pe mine, dar eu i-am recomandat să nu se grăbească, cred că va avea și alte soluții”, a comentat Edi Iordănescu la Digi Sport.

    Răducan, la Târgu-Jiu

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan este de câteva zile la Târgu-Jiu. Acesta vrea să se întâlnească cu mai marii echipei, oamenii care finanţează acest proiect pentru a încerca rezolvarea problemelor legate de datoriile care sunt la jucători. Deocamdată, deşi discută de zile bune cu şefii echipei, încă nu s-a găsit o soluţie pentru a se găsi o sursă de fnanţare imediată pentru stingerea unor datorii. Cel mai probabil şi zilele viitoare şeful pandurilor va rămâne la Târgu-Jiu pentru a căuta soluţii pentru a se găsi cumva o soluţie pentru deblocarea imediată a situaţiei. În caz contrar, sunt şanse ca anumiţi jucători să-şi depună memorii şi să plece liberi de contract.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: