spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEdward Iordănescu a scăpat de sancțiuni și își va conduce echipa de...

    Edward Iordănescu a scăpat de sancțiuni și își va conduce echipa de pe marginea terenului

    Steaua-Pandurii este şi un duel al antrenorilor Laurenţiu Reghecampf versus Edi Iordănescu. Ambii sunt stelişti 100%, ba între cei doi a și izbucnit şi un duel de la distanţă verbal. Primul, Reghe, se teme că cel de-al doilea i-ar putea lua locul, însă Edi spune că el are alte planuri.

    sport-02-29

    Vrea o reparaţie morală

    Marți, Edi Iordănescu a fost suspendat o etapă și amendat 40 mii lei pentru că ar fi încălcat regulamentele iar la pauza meciului cu Astra, fiind în stare de suspendare a intrat în contact cu echipa. O sancțiune considerată dură, cea financiară fiind de-a dreptul usturătoare. Gorjenii s-au mișcat rapid, și imediat au făcut recurs, iar antrenorul a ajuns să fie judecat din nou. De data aceasta, Comisia de Recurs l-a iertat definitiv pe tehnician, iar acesta va sta pe bancă la meciul cu Steaua spre disperarea lui Reghecampf. „Clubul a făcut recurs și avocații au făcut o apărare foarte bună. Eu zic s-a făcut dreptate, pentru că nu era ok să fiu suspendat. Eu am tăria de caracter să recunosc când greșesc, dar acum nu am fost vinovat. Dacă regulamentul era clar, atunci decizia de suspendare era corectă. Eu am profitat de anumite neclarități din regulament, pentru că aveam această informație. Știam că nu risc nimic, atât timp cât nu vorbesc cu jucătorii în interiorul terenului sau la vestiare. Care este diferența dintre mine, care am vorbit cu jucătorii în parcare, și un antrenor care stă în spatele băncii, pe primul rând, și dă indicații? Eu am primit o suspendare de o etapă și de aceea am putut să fac recurs. Dacă primești două etape de suspendare, nu ai acest drept. Așa mi-au spus cei de la Comisie „, a declarat Iordănescu. Tehnicianul a continuat spunând că este vânat. „Nu este normal să se judece cu măsuri diferite, pe de o parte Iordănescu, pe de altă parte alți antrenori. Să fim sinceri, m-am săturat să fiu dat ca exemplu și aștept să văd ce se întâmplă, apoi voi contacta în plan personal un avocat și voi vedea în ce măsură pot să-mi apăr dreptatea pentru că nu vreau să fiu luat de naiv. Nu e normal să fiu judecat după o lună de zile, după anumite presiuni, și să fiu suspendat tocmai la meciul cu Steaua. Au fost făcute presiuni public, departe de mine să spun că s-au făcut presiuni prin spate, însă mi-am ispășit pedeapsa. Am stat departe de echipă în momentele cele mai importante, când trebuia să fiu lângă echipă. OK, poate să fie o amendă, dar să fiu trimis în tribună e o mare nedreptate și nu o voi accepta!”, spune Edi Iordănescu. Tehnicianul spune că dacă va fi pe marginea terenului, elevii lui vor interpreta mai bine partitura tehnico tactică. „Contează foarte mult să fiu acolo. De principiu rezultatele au fost pozitive când am fost suspendat. Contează mult să fii pe margine, să transmiţi mesaje, altfel este când se aude vocea mea, ei ştiu că este unul cel care conduce şi altfel vine mesajul din gura mea. Nu ştiu dacă am fi avut mult mai multe puncte. Poate la meciul cu Steaua dacă eram pe margine era altfel finalul”, a mai spus Iordănescu.

    „Exces de zel”

    Antrenorul pandurilor face şi o analiză a celor patru eliminări din acest sezon. „Din cele patru suspendări, două sunt justificate. La Iaşi, moral, la ce ni s-a întâmplat nu trebuia să se ajungă atât de departe, însă am ieşit din spaţiul tehnic, am protestat, am înţeles. Dar celelalte două dăţi a fost exces de zel. Nu mă interesează de alţi antrenori. M-aţi auzit pe mine vreodată să spun să suspende pe X? Îi respect pe colegi, nu m-am băgat în viaţa lor sau a echipelor lor”, a mai punctat Iordănescu.

    „Eu vreau să se facă o reparaţie morală în ceea ce mă priveşte. Care e diferenţa mea între mine şi un antrenor care stă în spatele băncii tehnice şi comunică cu echipa? Sincer, dacă mă convingeţi că este o diferenţă, atunci şi dacă îmi ridică suspendarea mă duc şi stau singur în tribună. Haideţi să nu găsim acum că Edi Iordănescu este aici, Anghel Iordănescu la Federaţie, şi dacă dăm exemplu cu Iordănescu vede toată lumea. Să fim lăsaţi să ne facem treaba, e normal să fim judecaţi toţi cu aceeaşi măsură”, Edi Iordănescu antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: