14.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Headlines Eficiența planului de reorganizare al clubului Pandurii, pe masa judecătorului sindic

Eficiența planului de reorganizare al clubului Pandurii, pe masa judecătorului sindic

Judecătorul sindic va lua o decizie în privința viabilității planului de reorganizare al clubului Pandurii. La termenul de ieri, instanța de judecată a stabilit un practician în insolvență, care va avea sarcina să stabilească eficiența planului de reorganizare al clubului.

Procesul de faliment al clubului de fotbal Pandurii a fost amânat pentru o lună, timp în care practicianul trebuie să analizeze planul de reorganizare. Și în vara acestui an, înainte de vacanța judecătorească, instanța a desemnat un practician, care se afla, însă, în concediu de maternitate.

Clubul a câștigat procesul cu asociații

În vara acestui an, clubul de fotbal Pandurii a câştigat La Tribunalul Gorj procesul cu asociaţii, care au fost obligaţi de instanţa de judecată să achite suma de aproximativ două milioane de euro. Cei mai mulți bani îi are de achitat Complexul Energetic Oltenia, cu aproximativ 6,4 milioane de lei, Consiliul Local Târgu Jiu, care trebuie să achite peste două milioane de lei, și Consiliul Județean Gorj, cu peste 500.000 de lei. Sentinţa Tribunalului Gorj nu a fost definitivă și a fost atacată, o hotărâre finală urmând să fie luată de Curtea de Apel Craiova.

Pandurii se află în procedură de insolvenţă şi este condusă de Marin Golea, în calitate de administrator special, un apropiat al fostului preşedinte al echipei, Marin Condescu.Asociaţii s-au angajat să achită an de an fondurile necesare pentru echipa de fotbal, dar nu au mai plătit nimic. Administratorul special i-a acţionat în judecată pe asociaţi, cerându-le să plătească banii la care s-au angajat. Marin Condescu este înscris la masa credală cu suma de peste 840.00 de euro.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente