spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEgal mulţumitor pentru Pandurii

    Egal mulţumitor pentru Pandurii

    După trei eşecuri consecutive, Pandurii Târgu-Jiu a obţinut un punct în meciul cu ACS Poli Timişoara, disputat vineri la Severin, scor final 2-2. Au marcat: Antal (37, 54) / Al. Popovici (16), Doman (60 – pen.) Norocul nu a fost de partea gorjenilor, aceştia ratând victoria cu ultima clasată.

    Petre GrigorasTehnicianul Petre Grigoraş s-a arătat deranjat de modul în care a fost arbitrat meciul. În ciuda acestui fapt, Grig a ţinut să îi felicite pe jucători. „Am avut o senzaţie că multe dintre faze au fost tratate necorespunzător … ca să fiu blând şi asta poate a iritat puţin banca. Important este că jucătorii merită felicitaţi după toate frământările din ultima perioadă. Au dorit, au luptat pe teren cu improvizaţii suficient de multe. Exceptând cei şapte jucători care au evoluat şi altă dată pe aceleaşi posturi, restul copii şi o bancă formată numai din echipa a doua … era clar că ne va fi foarte dificil, dar din punct de vedere al atitudinii nu am ce să le reproşez, chiar i-am felicitat. Cred eu că am fi meritat şi o victorie, dar este părerea mea şi pot să fiu subiectiv, însă cred că se putea mai mult şi cu puţină şansă am fi putut să câştigăm. Ar fi fost o victorie de moral pentru noi după necazurile pe care le avem în ultima perioadă”, a declarat Petre Grigoraş.

    Debut pentru juniori

    Egal mulţumitor pentru PanduriiCu mari probleme de lot din cauza situaţiei financiare a clubului, Grig a fost nevoit să apeleze la echipa a doua, dar şi la juniori. „Un 2-2 de care o să-şi aducă aminte Hlistei, Pîrcalabu, Trocan, Brânzan, Dodoi, sunt vreo şase jucători care o să-şi aducă aminte că au debutat în acest meci. Nimeni nu o să spună în ce condiţii s-a debutat. Ei poate să ţină minte meciul acesta, eu o să-l uit foarte repede”, a declarat Grig.

    Meciuri grele

    Egal mulţumitor pentru PanduriiPentru Pandurii urmează o perioadă dificilă cu atât mai mult cu cât Grig trebui din nou să improvizeze. „Ne aşteaptă o lună de chin. Jucăm etapa viitoare la CFR şi ne-au mai dispărut doi jucători extrem de importanţi, Voiculeţ şi Răuţă au multe cartonaşe şi nu vor fi acolo. Vă daţi seama ce echipă o să încropesc pentru meciul cu CFR, care este mult peste Timişoara, dar asta este viaţa, mi-am asumat această responsabilitate”, a mai spus Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: