spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEgal nemulţumitor!

    Egal nemulţumitor!

    Edi Iordănescu spune: „Suferim, trebuie să fim mai agresivi”

    Steaua e Steaua, iar un eşec cu 0-3 este mai uşor digerat decât un rezultat negativ contra unei echipe cum este cea din Voluntari. Din păcate, Pandurii iarăşi a prins o zi mai slabă, echipa lui Edi Iordănescu a evoluat modest şi la final a trebuit să se mulţumească cu un punct. Conform gândirii lui Iordănescu, e bine să nu pierzi, să acumulezi etape dă etapă câte ceva, însă pentru aspiraţii mai mari cum ar fi accederea în play-off ai nevoie şi de victorii. Iar un meci cu Voluntari era o bună ocazie pentru gorjeni să acumuleze puncte în clasament.

    „Am dominat jocul”

    sport-01-27Pandurii a mers în capitală să încerce să facă un joc mai bun decât în partida cu Steaua, să obţină puncte şi moral. Dar, planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg din mai multe motive. În primul rând au avut în faţă o echipă a Voluntariului cu jucători care nu sunt debutanţi în prima ligă, ba din contră, sunt o echipă cu experienţă şi care poate încurca pe oricine. Însă, în acest moment Voluntariul nu este o echipă e sperat pentru că şi la ei relaţiile de joc nu sunt legate, aşa că Voluntariul poate fi trecut la echipe modeste din liga 1. iar pandurii, din păcate, în ultimul timp are probleme când joacă împotriva unor astfel de echipe pe care nu ştie să le desfacă. Gazdele s-au apărat, oaspeţii au avut posesia, dar nu au reuşit prea multe. La final, antrenorul Iordănescu era supărat de faptul că echipa lui a ratat ocazia de a lua 3 puncte. „Jocul nu a arătat prea bine pentru că nu am reuşit să gestionăm ultima treime. Am dominat jocul ca posesie şi ca atitudine, dar ne-a lipsit finalitatea. Degeaba avem posesie dacă nu reuşim s-o băgăm în poartă. Sunt foarte nemulţumit. Pandurii e într-un proces de reconstrucţie, trebuie să construiască din mers. Am avut jucători care nu sunt la nivelul fizic pe care ar trebui să îl aibă”, a declarat Iordănescu. Acesta spune că echipa lui putea obţine cele trei puncte, însă nu a făcut-o. „Am mai pierdut două puncte, sunt foarte nemulţumit de rezultat. Am venit aici să adunăm cele 3 puncte. De la aceste jocuri trebuie să scoatem maxim. Nu era o crimă ca am pierdut cu Steaua, nu cu ea ne luptăm. Avem jucători de valoare, dar suferim la mentalitate. Avem tendinţa să ne mulţumim cu puţin. Trebuie să fim mai agresivi”, a mai completat Iordănescu.

    Carenţele fizice

    Tot tehnicianul pandurilor a găsit şi punctele slabe ale echipei sale. „Jucătorilor care ar trebui să fie decisivi le este greu, pentru că nu sunt puşi la punct fizic. Suntem într-un proces de reconstrucţie. Trebuie să omogenizăm echipa. Avem nevoie de răbdare, de seriozitate şi multă muncă pentru a ajunge la nivelul la care ne dorim”, a mai declarat Iordănescu.

    „Este clar că temperatura de afară îşi pune amprenta şi pe ritmul de joc. Dar până la urmă ne-am obişnuit. Îmi doresc să jucam şi noi la ora 9 seara, să văd cum se exprima echipa la acea oră. Jucam numai când este extraordinar de cald, asta este. Referitor la joc, consider că din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun, ne-am închis bine şi chiar şi aşa, poate nu a fost un joc foarte spectaculos, dar ne-am creat ocaziile cele mai clare”, Bogdan Vintilă, antrenor FC Voluntari

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: