spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEmoţii pentru Pandurii

    Emoţii pentru Pandurii

    panduriiDupă tragerea la sorţi de ieri din Cupa României, tehnicianul Petre Grigoraş a declarat că meciul cu FC Viitorul ar fi putut fi un derbi, însă nu în condiţiile actuale de la echipă. Gorjenii sunt pesimişti având în vedere că lotul a fost completat cu jucători de la echipa a doua şi cu juniori. „În mod normal era un derbi, dar nu ştiu dacă mai e valabil în situaţia aceasta, până la ora jocului trebuie să vedem cu ce jucători mai rămânem în lot. Nu cred că se mai poate considera derbi când joci cu zece jucători de la echipa a doua. Vom vedea ce se mai întâmplă până atunci.

    Dar normal ar fi fost un derbi dacă aveam toată echipa la dispoziţie, pentru că Viitorul e o echipă foarte bună. Dar până ajungem la meciul de cupă ne interesează foarte mult meciurile din campionat. Să reuşim mai întâi să depăşim acest moment critic. Sper să reuşim să îl depăşim, dacă vor mai spera şi alţii va fi şi mai bine!”, a declarat Petre Grigoraş, citat de site-ul oficial al Pandurii.

    Pandurii au nevoie neapărat de o victorie pentru a putea depăşi momentele tensionate din ultima perioadă. Gorjenii au pierdut ultimele partide, aflându-se pe locul 8 în clasament, cu 19 puncte. Chiar dacă astăzi vor întâlni ultima clasată, pandurii s-au arătat pesimişti în ceea ce priveşte meciul cu ACS Poli Timişoara. Secundul Marian Dinu a precizat că va fi un meci dificil.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: