8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesEmoții pentru weekend. Meciuri în deplasare pentru CSM Târgu Jiu

Emoții pentru weekend. Meciuri în deplasare pentru CSM Târgu Jiu

Final de săptămână extrem de important pentru secția de handbal a CSM Târgu Jiu. Echipa de junioare 3, pregătită de Andrei Enache, merge la Slatina, pentru turneul 2 al Seriei J, în timp ce senioarele, pregătite de Liviu Andrieș, merg la Deva, pentru ultimul turneu din Seria B a Diviziei A. Ambele echipe sunt pe primul loc în seriile în care evoluează.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, are convingerea că cele două echipe sunt pregătite și au valoarea necesară pentru a se impune în ambele turnee, atât la junioare, cât și la senioare. Dan Ilieș, ne-a declarat, într-un interviu, ce obiective au cele două echipe și le-a transmis și un mesaj jucătoarelor celor două echipe. “Urmează un weekend de foc pentru secția de handbal a CSM Târgu Jiu. Echipa de Junioare 3 se v-a deplasa în orașul Slatina pentru turneul 2, returul seriei J. Senioarele vor evolua la Deva, în turneul 4, iar gazda turneului este chiar contracandidata echipei noastre pentru primul loc în Seria B, CSM Deva. Programarea turneelor mă pune în imposibilitatea de a putea participa fizic la ambele evenimente. Este normal să am emoții, dar am încredere în evoluția bună a ambelor echipe. Eu sper că atât junioarele, cât și senioarele să revină la Târgu Jiu din postura de învingătoare. Obiectivul principal al echipei de junioare 3 este acela de a practica un handbal modern, în viteză și de a crește de la meci la meci, pentru că ele pot face în curând pasul către echipa mare. Mergem la Slatina cu gândul de a câștiga toate cele trei partide, pentru a ne califica de pe primul loc la turneul final. Spun că avem trei meciuri, deoarece HCM Craiova s-a retras, din păcate, de la acest turneu”, a transmis oficialul CSM Târgu Jiu.

Competiții grele pentru senioare

În ceea ce privește segmental de senioare, expertul sportiv susțin că urmează o perioadă plină de competiții grele. “La Deva, în ultimul turneu al seriei B, vom întâlni în primul joc formația CSU Timișoara, o echipă ambițioasă, care a avut o evoluție foarte bună la ultimul turneu. Vom aborda acest joc cu profesionalism și seriozitate, chiar dacă echipa noastră pleacă din postura de favorită. Urmează apoi derby-ul turneului, un meci împotriva echipei din Deva, o echipă matură și cu ambiții de promovare. Eu am încredere în echipa noastră și sper să ne calificăm la turneul final de pe prima poziție. Din punctul meu de vedere, cred că cele două echipe, atât senioarele, cât și junioarele, sunt pregătite foarte bine pentru cele două turnee. Le transmit că sunt alături de ele, știu că au valoarea necesară pentru a câștiga toate jocurile și le doresc succes în acest weekend ambelor echipe”, a mai transmis Ilieș.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -