spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNew Energia la baschet!

    New Energia la baschet!

    Cu un lot nou, târgujienii au de luptat pe trei fronturi: campionat, cupe europene și Cupa României

    Se apropie reunirea echipei de baschet Energia. Pe 8 august se încheie vacanța, iar jucătorii vor intra direct în pâine cu antrenamente atât fizice cât și tactice. Antrenorul Energiei, Antonis Constantinides are mult de lucru și asta pentru că în proporție de peste 75% lotul a fost schimbat, așa că trebuie să-i facă pe toți să joace în aceeași horă pe aceeași melodie. Misiune grea, dar nu imposibilă.

    sport-02-29

    Lot remaniat

    După un sezon absolut incredibil cel puțin în cupele europene, Energiei îi va fi greu să repete isprava din sezonul trecut. În plus, valorile din echipă au plecat, Watson, Glyniadakis, Darby sau Milosevic au părăsit Energia, iar în locul lor au fost aduși alți baschetbaliști care vor încerca să se ridice la nivelul celor care au jucat bine pentru târgujieni în ediția trecută. Opt jucători au fost aduși în această vară la Energia, alți patru fiind păstrați din vechea gardă. Din cei patru, doi au fost și vor fi rezerve, așa că se poate spune că doar doi jucători importanți au decis să continue, Troupe și Kremen. În rest s-au făcut transferuri, tehnicianul cipriot având mână liberă în a-și alege lotul, așa că au semnat doar acei jucători pe care Constantinides i-a vrut.

    O ia de la zero

    În aceste condiții în care la echipă au fost aduși atât de mulți jucători, antrenorul Constantinides va avea mult de muncă pentru a omogeniza echipa. Anul trecut, tehnicianul avea atuul de-a avea la dispoziție un lot care jucase împreună deja de un an, așa că doar a trebuit să intervină și să implementeze strategia și stilul de joc al echipei. În această vară, situația este schimbată, Constantinides trebuind să o ia efectiv de la zero cu totul. Așa că va avea de muncă atât la capitolul fizic cât și tactic…

    Amicale pentru omogenizare

    Ei bine, tehnicianul Energiei a creionat și programul jocurilor amicale. Un număr de opt jocuri amicale va avea Energia în pauza competițională, târgujienii urmând a juca contra unor echipe care și-au anunțat intenția de a ataca primele poziții. „Amicalele sunt tari, asta ne-am și dorit pentru că avem nevoie de astfel de partide dificile. Vom organiza și noi un turneu acasă destul de puternic cu Oradea, Mureș și Cluj, practic echipele care cel mai probabil se vor bate la primele locuri”, a comentat secundul Energiei, Claudiu Alionescu.

    Lotul Energiei pentru sezonul 2015-2016:
    Fundași – Jamar Diggs, Anthony Miles, Baris Aktas, Dragoș Andrei, Răzvan Bratoloveanu
    Extreme – Adrian Guțoaia, Porter Troupe, Lazar Radosavljevic, Michal Kremen
    Pivoți – Callistus Eziukwu, Szabolcs Santa, Alexandru Mihuți

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: