spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia caută întăriri

    Energia caută întăriri

    Andrieş: „Suntem în discuţii cu anumiţi jucători, dar nimic nu e cert”

    Echipa de handbal Energia Pandurii a terminat sezonul pe locul şase în Liga Naţională şi acum se pregăteşte pentru Cupa României. Între antrenamente, oficialii de la Energia îşi fac planuri şi pentru ediţia viitoare a campionatului, aşa că se discută despre proiectul campaniei de achiziţii. Antrenorul Liviu Andrieş vrea ca echipa lui să se întărească în pauza de mercato din această vară, aşa că s-a creionat lista de achiziţii.

    Vrea 4-5, dar e mulţumit cu trei transferuri

    Liviu Andrieş ştie pe ce lot se va baza în ediţia viitoare de campionat. „De plecat pleacă Păiuş. La nivelul pivoţilor se pare că s-a ajuns la o înţelegere cu Giotoiu şi Ilieş. Va continua şi Mazilu, Dragomir şi el. Se merge pe nucleul de anul acesta plus 2-3 jucători cu care să compensăm lipsa din linia de 9 metri. E vorba de un centru şi interi”, a comentat Andrieş. Antrenorul vrea să-i fie aduşi mai mulţi jucători, însă s-ar mulţumi şi cu trei jucători. „Aş vrea 4-5 jucători, dar să vedem câţi se vor materializa”, a declarat Andrieş.

    Vrea tineri

    Tot Andrieş confirmă care este linia din campania de achiziţii. „Suntem în discuţii cu anumiţi jucători. A trecut perioada în care aduceam jucători cu firmă. Mi-aş dori jucători care au valoare extraordinară, dar ţinând cont de problemele financiare nu cred că ne vom lipi la vreunul din aceşti jucători”, a mai comentat antrenorul Energiei.
    Profilul celor care vor fi transferaţi este dezvăluit de tehnician. „Ce jucători vreau eu sunt care se pot integra bine în echipă, dar totul ţine să-i putem lua. Sunt jucători de valoare bună, nu foarte bună, dar foarte muncitori şi cred că asta compensează lipsa de valoare extraordinară. Sunt jucători tineri şi cu experienţă. Provin de la echipe din subsolul clasamentului, dar care puşi în angrenajul nostru aduc un plus echipei noastre”, a mai spus Andrieş.

    Un sârb văzut pe dvd

    Nu doar piaţa internă este vizată de olteni, ci şi cea externă. Totuşi, grosul transferurilor vor fi făcute din campionatul intern. „Suntem în discuţii cu doi jucători, preşedintele a mai discuta cu un jucător de la linia de 9 metri. Doi dintre aceştia sunt de la Satu Mare”, a mai declarat Andrieş care a urmărit şi un jucător sârb cu un cv interesant. „Momentan am văzut ceva cd-uri cu jucători. Am remarcat un jucător interesant, un sârb, discutăm cu impresarul. Are o carte de vizită bună, a jucat pe la Sporting Lisabona până anul trecut. Are nişte calităţi extraordinare, dar am mai luat plase cu asemenea jucători şi de aceea aş vrea să-l văd. Acestea sunt calculele ca antrenor”, a încheiat Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: