spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia în criză!

    Energia în criză!

    Gorjenii nu contenesc să joace prost şi să obţină rezultate slabe

    Echipa de handbal Energia Târgu-Jiu este în hora retrogradării. Din păcate, echipa antrenată de Liviu Andrieş nu prea ratează nicio ocazie să dezamăgească, ceea ce o face candidată la retrogradare. Ei bine, ceea ce părea o glumă la început se transformă încet dar sigur în realitate, Energia având şanse să retrogradeze la finele acestui sezon. La Timişoara, Energia a jucat din nou slab, a pierdut, însă ce este mai rău e că echipa a dezamăgit prin prestaţie fiind într-o continuă criză de formă sportivă.

    O nouă dezamăgire

    Cum jocul nu le dă speranţe, cei de la Energia par a fi victime sigure. La Timişoara, Energia a continuat să joace prost la fel cum a evoluat cu Steaua şi HCM Constanţa, aşa că oltenii nu puteau veni cu punct sau puncte din deplasare. Echipa lui Andrieş pare că este anesteziată, nu are suflu şi nici atitudine, iar asta deranjează. „Nu au avut reacţie în prima repriză, au jucat slab. Acesta este adevărul, nu trebuie să ne minţim singuri. Sunt dezamăgit pentru că nu văd o reacţie de orgoliu din partea lor, nu-i văd încrezători şi decişi să lupte”, spune şeful secţiei de handbal de la Energia, Doru Geamănu. Energia a cedat cu 26-20 contra unei echipe, Poli Timişoara cu care se va duela şi în play-aut, acolo unde fiecare va încerca să se salveze de la retrogradare. Din păcate, Energia nu-şi găseşte paşii necesari, nu arată în joc răutatea necesară pentru a obţine rezultate. Când nu ai atitudine nu poţi obţine nimic bun, iar cei de la Energia nu afişează această agresivitate pozitivă. Revenind la meciul de la Timişoara, Energia a jucat bine în primele 10 minute, timp în care au şi condus cu 2-0 şi 3-2, însă a fost prea puţin, nesemnificativ pentru ceea ce înseamnă un meci de handbal. În cele 20 de minute rămase din prima parte, Energia a jucat slab spre foarte slab, iar la pauză a fost 15-8 pentru Poli. Gorjenii efectiv au comis multe erori, în unele faze au fost dezavantajaţi şi de arbitrii, însă ceea ce rămâne e scorul de pe tabelă. După odihnă, cei de la Poli nu au mai avut presiune, au jucat degajat, Energia a încercat să revină pe tabelă, dar nu au reuşit la un moment dat decât să reducă din handicap la 15-13. Însă, cei de la Poli au revenit la conducerea jocului pe teren, au continuat să joace bine în timp ce oltenii au irosit situaţii bune, aşa că bănăţenii s-au impus cu un avans de şase goluri, 26-20. „În prima repriză am jucat slab, iar în repriza a doua gazdele au conservat avantajul. Ne-am comportat de parcă am fost în excursie”, a mai spus Geamănu.

    Semne rele jocul are!

    Din păcate, Energia a ajuns la a 15-a înfrângere în Liga Naţională, însă contabilizate sunt 14 eşecuri pentru că un meci a fost câştigat de olteni la masa verde. Gorjenii se menţin pe penultima poziţie în clasament cu 12 puncte câştigate, din care nouă adjudecate pe teren iar trei primite cadou. Situaţia din clasament este grea, iar pentru gorjeni etapa a 23-a este aproape decisivă pentru ceea ce înseamnă retrogradarea. Pe 21 martie la Târgu-Jiu va veni CSU Suceava, principala adversară a Energiei în lupta pentru evitarea directă a retrogradării. Se ştie că anul acesta din Liga Naţională ultima clasată după play-aut va retrograda direct în eşalonul doi, în timp ce următoarele locuri, penultimul şi antepenultimul vor disputa un turneu de baraj cu echipele de pe locurile 2 din cele două serii de divizie secundă.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: