spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia cu plusuri şi minusuri

    Energia cu plusuri şi minusuri

    Gorjenii stau bine pe apărare dar păcătuiesc mult la finalizare

    Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii va juca mâine la Dinamo în capitală într-un meci care poate conta foarte mult la finalul sezonului regulat. „Miercuri seara va fi un meci de care pe care”, spune Andrieş. Tehnicianul Energiei trebuie să-i facă pe jucători să joace la un nivel înalt, aşa că în jocul de miercuri handbaliştii gorjeni trebuie să joace cât mai bine, mult mai bie decât în meciul câştigat cu Minaur Baia Mare.

    Apărare bună

    În ultimul meci, cel cu Minaur Baia Mare, Energia a arătat multe carenţe în joc. Au fost momente în care echipa gorjeană a jucat şi bine, în special în apărare, lucru sesizat de Andrieş. „Am luat doar 22 de goluri şi asta e un lucru bun”, a comentat Andrieş. Trebuie menţionat faptul că în jocul mai sus amintit, Energia a reuşit pe final de meci, mai exact în ultimul sfert de oră să primească doar două goluri. „Pe finalul meciului apărarea, împreună cu Cristi Antonaru, au avut un cuvânt greu de spus în stabilirea rezultatului final. Stâlpii apărării, Dragnea şi Păiuş au făcut o muncă extraordinară pe apărare. Toţi şi-au făcut treaba pe faza de apărare”, a mai spus Andrieş.

    Atac modest

    O mare problemă în jocul Energiei o are atacul. Gorjenii îşi bat joc de ocazii rarisime, în meciul cu Minaur în prima parte au fost trei ratări de la 7 metri şi alte ocazii de singur cu portarul Irimuş irosite. „În prima parte am avut foarte multe greşeli, am ratat trei lovituri de la 7 m şi cel puţin şase aruncări de pe semicerc ratate. Mai avem de lucrat în atac, unde suferim, dar trebuie să găsim soluţii. Pe faza de atac avem anumiţi jucători care trebuie să înţeleagă ceea ce vreau de la ei şi ceea ce trebuie să joace şi să facă handbalul care se joacă la ora actuală. Jucând static nu putem rezolva nimic”, a mai spus Andrieş.

    Presiune pe Asoltanei?

    În acest sezon, extrema Energiei, Alexandru Asoltanei nu a mai jucat la un nivel ridicat. În iarnă, handbalistul a intrat în ultimele şase luni de contract cu Energia, s-a înţeles cu Dinamo, aşa că a fost luat mai atent în vizor de cei care urmăresc fenomenul handbalistic. Acuzele că Asoltanei nu prea mai joacă la un nivel ridicat nu i-au picat prea bine lui Andrieş. Trebuie spus că Asoltanei a marcat un singur gol în meciul cu Minaur, şi în plus a fost eliminat la mijlocul părţii a doua. Asoltanei a primit foarte uşor două eliminări, dar acestea sunt deciziile arbitrilor şi nu avem ce face. Nu trebuie judecat Asoltanei, ştiind că va pleca la Dinamo. Ştiu că acum este privit cu alţi ochi, trebuie să joace practic fără greşeală, pentru ca oamenii să nu aibă suspiciuni asupra evoluţiei lui. Va juca cu Dinamo, deocamdată este jucătorul Energiei”, a mai declarat Andrieş.

    Maioreanu îi motivează

    Surprinzător sau nu, prezenţa lui Andrei Maioreanu în vestiarul Energiei la pauza meciului pe când scorul era 14-10 pentru adversari a avut rolul de a-i debloca pe handbaliştii lui Andrieş. „La pauză le-am spus că mai este o repriză şi putem întoarce rezultatul. Şi preşedintele, care a venit la vestiar, a avut o discuţie bărbătească cu băieţii, i-a încurajat şi le-a spus că mai au forţa să revină şi să câştige meciul”, a mai punctat Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: