spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia descoperită între buturi

    Energia descoperită între buturi

    Gorjenii caută un portar, iar ultima variantă luată în calcul vine din Spania

    Echipa de handbal Energia Pandurii a primit o grea lovitură acum o săptămână după ce portarul George Şelaru s-a răzgândit şi a acceptat să meargă la Bacău refuzând Târgu-Jiul. Astfel, oltenii au rămas doar în Antonaru, însă este nevoie mare de încă un portar valoros. Andrei Maioreanu susţine că are o listă cu cinci portari, gorjenii fiind în discuţii şi cu un portar din prima ligă spaniolă. Ceea ce chiar ar fi un super transfer.

    Gata, au găsit interul

    Cei de la Energia par a-şi fi rezolvat problema jucătorilor de câmp după ce au ajuns la o înţelegere cu interul dreapta Tomas Eitutis. Acesta a venit la Târgu-Jiu, a discutat cu târgujienii, iar la final s-a bătut palma. Urmează doar să fie semnat contractul, aşa că Eitutis este în procent de 99% jucătorul Energiei. „Ne-am înţeles cu Tomas Eitutis. L-am văzut jucând, este un jucător care ne poarte ajuta”, a comentat Maioreanu.

    Poarta e în aer

    Acum, oltenii sunt în discuţii şi pentru acoperirea postului de portar. Asta după ce Şelaru a dat dovadă de lipsă de respect faţă de Energia alegând să plece la Bacău deşi semnase cu Energia. Dar, fiecare îşi alege paşii în viaţă. Ei bine, gorjenii au început căutările iar pe lista lui Andrei Maioreanu se găsesc şi ceva jucători străini. Ultimul intrat în vizorul Energiei este un portar din prima ligă spaniolă, Ramon Fuentes Zamora. Acesta are 23 de ani, o înălţime de 1,93 şi reflexe care i-au impresionat pe cei de la Energia. Astfel, gorjenii deja au urmărit câteva meciuri ale echipei Palma del Rio, recent retrogradată din prima ligă de handbal spaniolă şi au rămas impresionaţi de intervenţiile acestui portar. Deja au demarat şi unele discuţii cu impresarul portarului, însă deocamdată totul este la stadiul de tatonări.

    Revine Rok Jelovcan?

    Andrei Maioreanu spune că are o listă exactă cu portari. „Avem cinci nume de portar. Nu vă putem da nume pentru că nu este normal”, a declarat Maioreanu. Pe lângă spaniolul de la Palma del Rio, Ramon Zamora, oltenii iau în calcul şi o revenire a lui Rok Jelovcan. Acesta ar putea să revină la Energia dacă până la urmă nu se finalizează aşa cum trebuie negocierile cu portarii doriţi de olteni.

    „Postul de portar este foarte important într-o echipă de handbal. Avem nevoie de un portar care să ajute echipe în momentele grele”, Liviu Andrieş, antrenor Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: