spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia fără energie !

    Energia fără energie !

    Trupa lui Nikolic nu a fost în stare să opună rezistenţă unei echipe puternice

    O avea Energia un lot mai bun ca cel de anul trecut, dar asta nu e suficient. Visele de accedere în primele patru poziţii rămân doar vise. Ultimele două reprezentaţii, partidele cu Asesoft şi Gaz Metan Mediaş au arătat lacunele din jocul Energiei. E clar că suntem o echipă care se va bate pentru locurile 5-8.

    Ne-au bătut grav

    Antrenorul Slobodan Nikolic are mai multe variante pe bancă, însă unii jucători sunt ieşiţi din formă şi nu par a fi variante viabile pentru titularizare. Giles joacă dar nu confirmă, ba chiar dezamăgeşte, Roşu nu apare în echipă, Vujacic e accidentat, însă nici acesta nu e adaptat la Energia, Lăpuşte ajută echipa, însă nu e senzaţional, iar Nikolic junior se pierde câteodată iar Mocanu face repede faulturi. Trăim din explozia lui Darby, un jucător senzaţional care ţine de unul singur în spate Energia dar şi pe jocul bun al lui Steffel. Până ca această echipă a Energiei să ajungă mare e pâine multă de mâncat…
    Energia a pierdut clar partida cu Mediaşul. Nu am reuşit să conducem nici măcar o dată pe tabelă, aşa cpă lucrurile sunt clare. Au fost 14 puncte diferenţă la final între olteni şi medieşeni, oaspeţii de la Gaz Metan reuşind să câştige în urma unui joc controlat de la un capăt la altul. Gazul a început tare, 0-8 şi 2-11, un start care a turnat plumb în picioarele gorjenilor. Primul sfert a şi fost câştigat de oaspeţi cu 15-19, la fel şi următorul cu 14-18, la fel şi al treilea cu 14-18 dar şi ultimul cu 16-18. efectiv nu am contat în acest meci, o partidă câştigată pe merit de Gaz Metan Mediaş. Gorjenii şi-au arătat limitele, au jucat mediocru, oaspeţii nu au rupt gura târgului însă au fost constanţi şi nu ne-au dat nicio şansă.
    Chiar şi antrenorul Nikolic a recunoscut că trupa sa a evoluat slab. „Gazul nu a jucat ceva extraordinar, dar a profitat de greşelile noastre. Am început jocul de la 0-8 şi până la urmă s-a văzut”, a spus Nikolic aflat la primul eşec pe teren propriu în acest sezon. Antrenorul a continuat făcând o analiză a echipei sale. „Am avut multe probleme. Înainte de meci Darko Vujacic s-a accidentat, în minutul 5 Mocanu s-a accidentat, Lăpuşte a acumulat foarte repede trei greşeli personale. Trebuie să spunem că şi ceilalţi jucători au evoluat un pic mai slab, acesta este adevărul. Am fost foarte moi împotriva unei echipe foarte experimentate care a câştigat fiecare sfert”, a comentat Nikolic. Antrenorul anunţă şi schimbări în echipă. „Aşteptăm iarna pentru că acum nu se pot face modificări în lot. O să mergem la Timba să câştigăm, acum ne gândim la meciul viitor. Trebuie să câştigăm următoarele trei meciuri, cu Timba, CSŞ Giurgiu şi Farul”, a mai spus Nikolic. De partea opusă, antrenorul oaspeţilor din Mediaş, Marcel Ţenter era mulţumit. „Nu a fost uşor. Energia este o echipă cu mult caracter şi a demonstrat asta în ultimele sezoane. Noi am reuşit o zi foarte bună din punct de vedere defensiv, am reuşit să oprim marea majoritate a atacurilor lor şi cred că apărarea a fost decisivă în acest meci”, a spus Ţenter.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: