spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia în căutarea liniştii !

    Energia în căutarea liniştii !

    Echipa de baschet masculin, Energia Pandurii va juca sâmbătă la Timişoara, joc în care oltenii nu au mari speranţe în a obţine un rezultat pozitiv. „După meciul de la Timişoara, unde sperăm să jucăm un baschet bun şi dacă e să pierdem să o facem corect, nu ca la Sibiu, începe o perioadă nouă pentru noi”, spune antrenorul Slobodan Nikolic. Acesta nu va putea miza la Timişoara pe cei doi jucători accidentaţi, Steffel şi Mocanu. „Cred că vor reveni contra celor de la CSM Bucureşti”, mai susţine Nikolic. Altfel, meciul de la Timişoara se va juca sâmbătă de la ora 18.00 fiind transmis în direct pe TVR 3.

    Obiectiv pe termen scurt

    Antrenorul sârb, Slobodan Nikolic a fost băgat în şedinţă de mai marii de la Energia. Astfel, tehnicianului i s-a impus să câştige cel puţin un meci din următoarele două etape. „E un obiectiv realizabil fără nicio problemă. E greu de câştigat la Timişoara, însă acasă cu CSM Bucureşti trebuie să câştigăm. Nu există o altă variantă”, spune preşedintele Energiei, Gore Popescu.

    Acesta susţine că echipa se află într-o pasă proastă, însă e timpul ca băieţii să-şi revină. „Sunt probleme clare de lot, absenţele lui Mocanu şi Steffel se simt în joc. E greu să joci fără doi titulari. S-a văzut lipsa unui om sub panou la meciul cu Asesoft, Burlacu a făcut ce a vrut acolo. Trebuie să câştigăm şi noi, e timpul să o facem pentru că nu putem sta de vorbă la infinit şi să nu facem ceva. Poate şi lotul e subţire iar unii jucători sunt ieşiţi din formă, dar trebuie făcut ceva”, a mai spus Gore Popescu.

    Nu vor să-l schimbe pe antrenor

    Obiectivul pe termen scurt a fost stabilit, iar Slobodan Nikolic nu pare a fi strâns cu uşa. „Nu urmărim să dăm afară antrenorul. Schimbările de antrenor nu dau bine, iar noi la Energia nu suntem adepţii schimbărilor radicale. E un obiectiv realizabil aşa că nu îmi fac griji că nu vom reuşi”, a mai spus Gore Popescu.

    Vor linişte

    Astfel, după discuţiile dintre conducere şi antrenor s-a stabilit ca echipa să aibă linişte. „Echipa are nevoie de linişte, aşa că nu vom pune presiune pe băieţi. Avem încredere în echipă şi sunt sigur că se va schimba acel stil urât pe care l-au arătat în acest debut de an competiţional. Deja mi s-a părut că la meciul cu Asesoft a existat o altă atitudine, însă era greu de câştigat acest meci la ce lot subţire am avut”, a mai spus Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: