spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia în focuri

    Energia în focuri

    Handbalul are meci la Timişoara iar baschetul încearcă marea cu degetul în fieful campioanei Asesoft

    Cele două echipe ale Clubului Energia au meciuri în deplasare în acest week-end. Baschetul va juca în deplasare la Asesoft în timp ce echipa de handbal va evolua la Timişoara împotriva Politehnicii. Bine ar fi ca ambele echipe să câştige, însă şansele sunt mici pentru că vorbim de meciuri în deplasare şi cel puţin contra unei echipe tari.

    „Asesoft e cea mai tare din campionat”

    Echipa antrenată de Florin Nini va evolua sâmbătă seara de la ora 19.15 la Ploieşti contra campioanei Asesoft. „Trebuie să recunoaştem că este cel mai greu meci. Dar nu avem ce pierde, mergem să jucăm şi să încercăm să facem un meci bun. În acest moment, Asesoft Ploieşti este cea mai bună echipă a campionatului, ba chiar spun că este cea mai bună echipă din istoria recentă a baschetului românesc”, spune şeful secţiei de baschet de la Energia, Radu Stroescu. Gorjenii mai susţin că singura lor preocupare va fi să joace baschet. „Jucătorii echipei noastre se vor motiva pentru acest meci cu Asesoft, sigur vom juca bine. Cred că nici gazdele nu se vor menaja, vor băga cei mai în formă jucători. Sper să iasă un meci frumos”, a mai spus Stroescu. În acest moment, Energia Pandurii este într-o formă sportivă bună, trupa antrenată de Nini având cinci victorii la rând în campionat. Meciul dintre Asesoft Ploieşti şi Energia va fi în direct pe Digi Sport 2, sâmbătă de la ora 19.15.

    Speranţe pentru Timişoara

    Dacă cei de la baschet nu prea au şanse la Ploieşti, handbalul trage speranţe să obţină punctele din meciul de la Timişoara. „Meciul de la Timişoara este extrem de important pentru noi. Este ultimul meci din acest tur de campionat şi pe care noi trebuie să îl câştigăm. Nu există altă variantă decât victoria la Timişoara. Un meci de “care pe care” la Timişoara, după care se va face clar diferenţa între echipele care trag la play-off şi echipele care rămân în lupta pentru play-aut”, a comentat Andrieş. Acesta este completat de Andrei Maioreanu. „Din punct de vedere sportiv echipa se află într-un moment bun. Este un meci important la Timişoara, dacă vom juca cu ambiţie, determinare nu avem cum să nu câştigăm. Este ultimul meci din turul campionatului, Timişoara este o echipă care este sub noi şi tocmai de aceea vreau să câştigăm şi să ne consolidăm pentru prima parte a sezonului locul 5. Apoi, în retur vrea să avansăm, să urcăm în clasament pe locurile 3-4 şi să abordăm play-off-ul de pe o poziţie care să ne dea şansa de a prinde un loc de cupe europene”, a mai spus Maioreanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: