spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia în grafic

    Energia în grafic

    Liviu Andrieş: „Privesc cu mai mult optimism lupta pentru un loc în primele 8 echipe”

    Echipa de handbal masculin Energia Pandurii a legat trei victorii consecutive. Vineri oltenii pot face rost şi de-a patra victorie dacă vor reuşi să învingă Universitatea Cluj. „Pot spune că suntem în grafic”, susţine şeful Energiei, Gore Popescu. Acelaşi punct de vedere îl are şi antrenorul Liviu Andrieş. „Victoriile aduc victorii, aşa că este meritul băieţilor”, a declarat şi Andrieş.

    Probleme pe dreapta

    Victoria de pe terenul echipei CSM Bucureşti a adus fericirea în vestiarul Energiei. „Atunci când câştigi, normal că eşti mulţumit. A fost un meci viu disputat, cu întoarceri de scor, dar până la urmă noi am fost cei care ne-am impus. Sunt mulţumit de rezultat, dar şi de joc. Cheia victoriei a fost în primul rând apărarea, ca şi dorinţa noastră de a câştiga. Am fost agresivi în apărare şi nu i-am lăsat pe adversari să se exprime, mai ales pe final de joc”, spune Liviu Andrieş.
    În schimb, Gore Popescu a văzut şi partea goală a paharului. „Am jucat bine pentru un joc de campionat. Au fost faze frumoase, dar şi mai puţin reuşite. Ne-am atins scopul, am luat 2 puncte necesare. Mai sunt momente în care echipa nu joacă la aceeaşi intensitate, însă asta nu înseamnă că nu sunt mulţumit de echipă. Sunt ceva probleme în partea dreaptă, Mazilu nu dă randamentul pe care îl aşteptăm, iar Mledenciu se vede că e lipsit de experienţă”, susţine Gore Popescu.

    Planuri de viitor

    La Energia se vorbeşte la modul optimist de viitorul echipei. „Privesc cu mai mult optimism acum lupta pentru un loc în primele 8. Câştigând şi meciul de vineri, eu zic că putem să ne îndeplinim obiectivul pe termen scurt, adică la iarnă să fim în primii 8. Eu aveam în grafic aceste 4 victorii, discutasem şi cu băieţii şi cu conducerea, că dacă avem un parcurs bun şi suntem în formă, vom reuşi să câştigăm aceste 4 jocuri”, a declarat Andrieş.

    Tehnicianul are însă şi o nemulţumire legată de partea financiară. „Toată lumea şi-a făcut treaba, jucătorii, noi, antrenorii, deci sperăm ca şi conducerea noastră să fie obligată prin rezultatele pe care le avem să facă şi dumnealor eforturi pentru a reuşi să ajungă cât de cât la zi cu salariile băieţilor. Bine, sunt restanţe normale să le spunem, la toate echipele sunt astfel de întârzieri, dar sperăm că la noi se vor rezolva. Rezultatele bune trebuie să aducă şi astfel de satisfacţii”, a încheiat Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: