spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia, o nouă dezamăgire!

    Energia, o nouă dezamăgire!

    Povestea merge mai departe, după show-ul din Europa a urmat o reprezentaţie mizerabilă în campionat

    BC Mureş: Ivan Ivanovic 18p, Goran Martinic 16p, Goran Gajovic 16p, Laszlo Polyak 14p, Marek Jurevicius 9p, Ousmane Barro 7p, Willie Kemp 4p, Iuri Fraseniuc 3p, Laszlo Lazar 3p, Florin Ilicov, Cristian Jakab, Csongor Barabasi. Antrenor: Audrius Prakuraitis.

    ENERGIA: Jamar Diggs 23p, Lamont Mack 19p, Lazar Radosavjlevic 9p, Paris Horne 7p, Porter Troupe 6p, Szabolcs Şanta 4p, Callistus Eziukwu 3p, Adrian Guţoaia 3p, Barîş Aktaş, Dragoş Andrei, Alexandru Mihuţi. Antrenor: Antonis Constantinides.

    Arbitri: Laurenţiu Grigoraş, Alin Faur, Dragoş Stan / Observator: Mihai Caraion.

    E un făcut. Energia nu poate lega victoriile. Baschetbaliştii antrenaţi de Antonis Constantinides sunt zmei în cupele europene şi nepăsători şi indolenţi în campionat. practic, Energia este o echipă cu două feţe, iar scuza cu oboseala acumulată chiar nu merge. Din păcate, antrenorul Constantinides nu ştie să gestioneze situaţia, pare depăşit de această inconstanţă a echipei sale pentru că nu e deloc normal ce se întâmplă cu această echipă a Energiei. Nu e normal ca doar în meciurile din cupele europene gorjenii să arate forţă, energie, pasiune în joc, iar în campionat aceiaşi jucători să joace prost, fără chef şi lipsiţi de idei. Ceva trebuie făcut pentru că deja situaţia se complică, Energia ajungând la cinci eşecuri în şapte meciuri jucate!

    sport-02-16

    Slabi…

    La Mureş, Energia a avut din nou o evoluţie oscilantă. În faţa unui astfel de adversar cum este BC Mureş este greu să obţii ceva dacă nu eşti 100% concentrat pe toată durata partidei, dacă nu faci faţă unui ritm bun de joc. Iar Energia a fost depăşită total la toate capitolele, a pierdut toate cele patru sferturi ale jocului, la recuperări gazdele au avut 45 de mingi câştigate în timp ce oltenii doar 30. Raportul liberelor a fost de 22 de puncte din 28 aruncări faţă de 9 puncte din 15 aruncări, respectiv cel al reuşitelor din interiorul semicercului 22 cu 52% faţă de 16 cu 42%. Revenind la evoluţia scorului trebuie spus că cei de la BC Mureş au dominat, au avut 11-2, apoi 13-11, după care s-a făcut 23-12, însă primul sfert s-a încheiat cu scorul de 23-22. în sfertul al doilea, gazdele s-au desprins din nou, au avut 37-25, însă la pauză scorul a fost mai strâns, 45-41. Aminteam de faptul că în acest campionat, cei de la Energia nu au fost deloc echilibraţi, nu au avut un parcurs constant, aşa că nu doar în primele două sferturi au fost oscilaţii mari în evoluţia Energiei. În sfertul trei s-a făcut 51-52, Energia fiind în avantaj pentru o perioadă scurtă după care a urmat căderea, de la 51-52 s-a făcut 54-54 şi imediat 74-59. Ultimul sfert nu putea aduce nimic nou, Energia a pierdut şi acest sfert cu 16-15, aşa că la final s-a consemnat un eşec la 16 puncte diferenţă, 90-74 care dă frisoane oltenilor.

    Unii au fost praf

    În acest meci au fost jucători care au avut o evoluţie bună, Jamar Diggs autor a 23 de puncte, Lamont Mack autor a 19 puncte, dar şi Paris Horne autor a 7 puncte. Acesta a debutat pentru Energia în campionat, un debut negru din punct de vedere al rezultatului final. Au fost însă şi jucători care au dezamăgit, Callistus a reuşit să înscrie doar trei puncte în cele 17 minute jucate, în timp ce Adi Guţoaia a avut tot trei puncte în 22 minute în care a evoluat. De notat că au fost şi jucători care nu au reuşit să înscrie, Dragoş Andrei şi Bariş Aktaş…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: