spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia pe "sticlă"

    Energia pe „sticlă”

    Meciul Energiei de la Bacău din prima etapă a Ligii Naţionale la handbal masculin va putea fi urmărit de suporterii gorjeni la televizor. Astfel, duminică de la ora 12.00, Energia va juca în deplasare la Bacău contra celor de la Ştiinţa, partida fiind transmisă în direct de Digisport 1. „E bine că meciul e televizat. Cu siguranţă toţi iubitorii de handbal din Gorj se vor uita să-i vadă la lucru pe băieţi. Şi eu o să văd meciul la tv pentru că nu pot să merg la Bacău pentru că trebuie să merg la un congres”, a comentat şeful secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu.

    „Nu ne facem de râs”

    Din punctul de vedere al preşedintelui, echipa lui Liviu Andrieş va juca un handbal de calitate. „Nu ne vom face de râs, o să vedeţi o altă Energia”, a mai declarat Popescu. Acesta este convins de faptul că altă va fi imaginea echipei la meciurile oficiale decât în cele amicale. „Poate a apărut şi o oarecare oboseală. Contează mult cum se descurcă băieţii în meciurile oficiale. Atunci e un alt tonus, o altă determinare şi asta poate schimba multe”, a mai spus Popescu.
    Când vine vorba de planurile din campionat, Gore Popescu e ferm. „Dacă avem lotul valid nu avem cum să fim mai jos de locul opt. Trebuie să fim scutiţi de accidentări, atât. În ret eu merg pe mâna jucătorilor noştri care de fiecare dată au strâns rândurile şi au făcut treabă bună”, a mai comentat Popescu.

    Şi Liviu Andrieş e cam pe aceeaşi lungime de undă. „Sper să fim scutiţi de accidentări pentru că asta ne mai trebuie după ce avem un lot subţire. Cred în echipa mea şi sunt convins că vom juca în fiecare meci la victorie indiferent pe cine voim avea în faţă”, a declarat şi Liviu Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: