spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia pusă pe fapte mari !

    Energia pusă pe fapte mari !

    Trupa lui Andrieş vrea să furnizeze surpriza rundei printr-o victorie la Timişoara

    Două eşecuri la rând nu au picat prea bine în psihicul echipei de handbal Energia. Acel succes obţinut în meciul de debut al sezonului cu CSM Ploieşti a şi fost dat uitării, iar echipa lui Andrieş caută să-şi revină printr-un rezultat mare în deplasare la Timişoara. Este evident că oltenii sunt aut-sideri la Timişoara, însă o victorie acolo ar readuce starea de spirit bună în cadrul echipei. Un alt rezultat, mai exact înfrângerea ar tensiona şi mai mult atmosfera în vestiarul lui Liviu Andrieş. Acum ne batem cu o echipă greu de bătut acasă, şi abordabilă la meciurile de afară, aşa că misiunea pare foarte grea.

    Cheia e la noi

    Numai în pielea lui Liviu Andrieş să nu fii. O situaţie ingrată din care trebuie să iasă cu capul sus. Energia a pierdut ultimele două partide, aşa că după trei etape oltenii sunt primii deasupra liniei. O situaţie aproape de disperare pentru că încă un eşec adânceşte prăpastia iar gluma proastă se îngroaşă. Energia trebuie să joace handbal şi să facă un rezultat bun la Timişoara pentru a nu deveni o echipă care se bate la evitarea retrogradării. „E mult prea devreme să tragem concluzii. Punctele se pot recupera începând cu meciul de la Timişoara. Nu plecăm cu prima şansă, dar nu mergem nici cu capul plecat. Vom încerca să recuperăm punctele pierdute acasă pentru că nu credeam că le vom pierde. E prea devreme să tragem linie. S-au dus doar trei etape, am avut un meci acasă câştigat cu Ploieştiul, o echipă pe care am învins-o şi care apoi a bătut Bacăul. La Bacău am pierdut, iar cu Suceava puteam câştiga dacă treceam peste anumite momente.

    Un meci se câştigă şi se pierde cu echipa. Sunt greşeli care apar pe parcursul meciului, iar dacă le eliminăm nu vom mai avea parte de rezultate ca şi cel cu Suceava. Concentrare şi atenţie şi putem elimina greşelile”, a comentat Andrei Enache. Acesta nu se teme de partida de la Timişoara. „Timişoara e o echipă bună, de casă, sunt greu de bătut la ei acasă. la meciul amical jucat de noi acolo rezultatul nu e drept. E un meci greu, nu putem promite decât să facem totul pentru a câştiga. Vedem la final ce vom reuşi. Să facem un joc bun, să nu ne precipităm şi să eliminăm greşelile. Au apărare foarte puternică, agresivă, acolo e cheia meciului. Dacă jucăm cu cap putem sparge cheia apărării. Noi vom încerca să facem o apărare bună, să-i aducem faţă în faţă să nu fim surprinşi pe faza a doua şi contraatac”, a mai spus Enache.

    Merg la luptă cu încredere

    Şi antrenorul Liviu Andrieş e convins că meciul din Banat de sâmbătă nu este unul uşor. „Ce meci mai e uşor în zilele noastre? Trebuie să avem atitudine, echipa este capacitată şi am mare încredere că vom face un meci bun la Timişoara. Ştiu că adversara noastră pierde greu acasă, e o echipă incomodă cu jucători valoroşi care şi-a anunţat intenţia de a termina în faţă, însă nici noi nu mergem acolo ca victime sigure. Ne trebuie o atitudine pozitivă, determinare, sacrificiu şi putem face un rezultat bun”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: