spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia a rămas în cărţi pentru Cupa Challenge

    Energia a rămas în cărţi pentru Cupa Challenge

    Gorjenii au bătut la Dinamo şi aşteaptă finala cu Odorheiul de săptămâna viitoare

    Echipa de handbal Energia Pandurii continuă să spere la cupele europene. Gorjenii au câştigat în deplasare la Dinamo cu scorul de 33-27 şi au câştigat finala pentru menţinerea în cursa europeană. În aceste condiţii, meciul de miercurea viitoare de la Odorhei devine capital, ca să nu spunem chiar decisiv pentru viitorul multora de la Energia. „A fost o altă atitudine faţă de meciul anterior cu Odorheiul. Am câştigat pe merit şi acum ne pregătim pentru meciul cu Odorhei de săptămâna viitoare care se anunţă decisiv”, a comentat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

    Victorie fără dubii

    Gorjenii au jucat bine la Dinamo şi au câştigat fără probleme cu 33-27, gorjenii având încă de la pauză un avans de patru goluri, 17-13. „Am controlat jocul de la cap la coadă. Atitudinea de la meciul cu Dinamo ne-a lipsit cu Odorhei, acum am jucat mult mai bine în apărare şi am dus bine faza a doua şi contraatacul. Acum urmează meciul de la Odorhei joc de care pe care pentru locul 4”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. Prezent la meci, şi preşedintele secţiei de handbal de la Energia, Andrei Maioreanu a apreciat atitudinea handbaliştilor gorjeni. „Dacă vom continua şi la Odorhei cu atitudinea pozitivă, agresivă şi hotărâtă ne vom îndeplini obiectivul. Echipa a avut o altă faţă, jucătorii au fost motivaţi, răi în sensul bun. Am arătat ca o echipă care vrea şi poate să-şi realizez obiectivul. I-am felicitat pe jucători pentru rezultat, dar mai multe o să discut cu ei după ce vor ocupa locul 4. Obiectivul rămâne în picioare”, a declarat şi Andrei Maioreanu.

    „Rămân tot rezervat”

    Şeful secţiei de handbal spune că acest succes din deplasare nu schimbă cu nimic lupta pentru cupele europene. „Mai avem o şansă pentru a ne atinge obiectivul, trebuie să câştigăm la o anumită diferenţă la Odorhei. După acest meci cu Dinamo am avut discuţii individuale cu jucătorii, cu Dinescu, Şelaru, Acatrinei, cei care au dus greul şi-l vor duce în continuare şi mi-au spus că vor fi şi mai montaţi şi mai motivaţi în următoarele două meciuri. Şansele au crescut, dar rămân rezervat”, a declarat Maioreanu.

    Finala e săptămâna viitoare

    Meciul care va decide viitorul Energiei în Europa se va juca miercurea viitoare la Odorhei, iar gorjenii promit că vor face totul pentru a se impune. „Mergem să ne jucăm şansa, vr4em să câştigăm şi să terminăm acest sezon pe locul 4”, spune Andrieş. Maioreanu susţine că e mai frumos modul în care Energia se va califica în Europa. „Poate e mai palpitant aşa, să obţinem victoria la Odorhei şi să ne calificăm în faţa fanilor noştri care merită tot respectul. Să vedem. Acum pot spune că nu mă îmbăt cu apă rece după meciul de la Dinamo. Pornim cu şanse ceva mai mari în cursa pentru cupele europene, dar vedem dacă jucătorii vor fi consecvenţi şi dacă vor avea continuitate pe această linie pozitivă”, a încheiat Maioreanu. În week-end, mai exact duminică seara de la ora 18.00, în capitală, Dinamo va juca cu HC Odorhei, meci din care oaspeţii ar trebui să iasă cât mai obosiţi…

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: