spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia resemnată !

    Energia resemnată !

    – Andrieş: „Îi simt abătuţi pe jucători, dar trebuie să-şi revină”

    Ratarea calificării în cupele europene a adus o stare de supărare în vestiarul echipei Energia. Handbaliştii gorjeni au primit lovitura sub centură pe teren propriu într-un meci cu o echipă contracandidată la cupele europene, aşa că şocul a fost şi mai mare. Gorjenii acuză şocul ratării cupelor europene, iar asta îi poate costa scump, pot să mai cadă un loc în clasament şi să ajungă pe locul opt în clasament.

    „Greu de motivat”

    Nemaiavând nicio şansă de-a ajunge în cupele europene, handbaliştii de la Energia pot trata cu indiferenţă ultimele două meciuri rămase în campionat. Partidele cu CSM Bucureşti şi HCM Constanţa au totuşi o miză, locul şapte care nu trebuie ratat. Totuşi, atmosfera nu este deloc una bună în vestiarul echipei lui Liviu Andrieş care acum trebuie să facă şi pe psihologul. „Apele s-au liniştit după jocul cu Reşiţa. Erau tulburi înainte, acum e clar că nu vom mai prinde locul cinci. Oricum, viaţa continuă. Ratarea calificării în cupe ne-a afectat şi pe mine şi pe jucători, iar acum încerc să-i scot din această stare. Acum e greu de motivat, dar trebuie să-i fac să-şi revină pentru că mai sunt două etape din campionat plus Cupa României. Nu s-a încheiat viaţa de handbalist pentru ei sau viaţa de antrenor pentru mine. E un eşec din care trebuie să învăţăm”, a comentat Liviu Andrieş. Acesta merge mai departe şi spune că deja a început să discute cu elevii lui care sunt prăbuşiţi din punct de vedere moral. „Îi simt resemnaţi, am discutat despre greşelile făcute de ei în timpul meciului cu Reşiţa. Trebuie să ne revenim din această stare pentru că din două etape pe care le mai avem trebuie să mai scoatem un punct pentru a nu ajunge pe locul 8. Există pericolul ca CSM Satu Mare să ne poată depăşi”, a mai comentat Andrieş.

    Florea, elementul cheie

    Pentru cei de la Energia a mai rămas de atins un obiectiv. Este vorba de titlul de golgeter pe care extrema Energiei, Gabi Florea vrea să-l câştige. „Gabi Florea e jucătorul nostru, el mai are contract cu Energia. Nu ştiu de ce ar pleca, noi avem nevoie de el pentru că un jucător care înscrie 200 de goluri într-un an ajută echipa. Nu te poţi debarasa de un jucător care ,marchează atât. Aş vrea să câştige el titlul de golgheter”, a comentat Andrieş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: